מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי ענתושחיים124/11/2008
ענת אני רוצה לשתף אותך באימון הראשון של התוכנית הראשונה זה היה אימוטן חזה ובטן וזה היה אימון טוב מאוד והרגשתי חזק מתמיד. לא יודע אם קראת בסוף את התוכנית אבל היא עובדת בשיטה כזאת: שבוע כוח במשקלי 4-6 חזרות, שבוע חזרות להגיע לכשל בחזרות משתנות של 7-9 10-12 12-15 והשבוע האחרון נקרא שבוע "ההלם" זה השבוע הכי קשה בתוכנית שבו יש 2 סופר סטים ודרופ סט אחד לכל שריר. התוכנית עובדת לפי עיקרון בסיסי שבו צריך לגרות את כל סיבי השריר וכך להביא לגדילה משמעותית יותר, לאחר האימון הראשון הרשתי חזק מאוד והגעתי למשקלים שלא ציפיתי בדחיקת חזה עם דאמבלים הגעתי ל25 ק"ג כל יד 6 חזרות ואני ציפיתי מקסימום ל22 וגם במקבילים תרגיל שאני מבצע מעט מאוד ולאחרונה שילבתי אותו בתוכנית וכרגע אני עושה אותו עם 2.5 ק"ג ואני חשבתי שאני לא יצליח בכלל לעשות אותו רגיל חח. ועכשיו לעדכון עצוב עכשיו חזרתי מבית החולים לצערי ביום שבת בשעה 4:30 בלילה קמתי עם כאבי תופת בבטן והגעתי באמבולנס לבית החולים לאחר שעות ארוכות במיון שכללו הקאות ושילשולים רבים וכאבים חזקים בבטן והרגשה כללית נוראית ולאחר שחיברו אותי לעירוי החליטו לאשפז אותי כאשר הגעתי למחלקת איפוז הרופא הבכיר בדק אותי ולא הצליח לגלות מה יש לי בקיצור נתנו לי 3 שקיות עירוי ועשו לי המון בדיקות בניהן צילום חזה וראש. הדבר הטוב היחיד שיצא מזה הוא שגיליתי מה הדופק שלי חח 48 ולחץ הדם הוא 110 פלוס מינוס אני לא זוכר בדיוק הרופא אמר שאלו נתונים של ספורטאי מצטיין והוא שאל אותי עם אני מתאמן וכאלה, נשקלתי במחלקה במשקל של המאזניים הזה שיש בקופות חולים וגיליתי שיש ירידה של 3 ק"ג!!! כנראה בגלל הרבה נוזלים ומכיוון שהקיבה הייתה ריקה לחלוטין (עקב צום) ויכול להיות גם שלא שקלתי נכון, וכרגע אחרי יומיים באישפוז אני משוחרר ואני אמור להיות במעקב וכרגע אני צריך עוד להתחזק ולהבריא ככה שבנתיים אין אימונים !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי מתוק
ענת פלדמן24/11/2008כרגע חזרתי, אקרא בעיון בבוקר, ו.. כן, קראתי את התכנית. נמשיך מחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
ענת פלדמן25/11/2008ראשית ברכות על אימונים, המודעות וההתמדה. מעורר השראה בהחלט !
ושנית: בריאות שלמה ! זה נשמע כמו וירוס מעצבן ואני מצטערת לשמוע. ברור שהמשקל הנמוך היה מכל ההתרוקנות והמחלה. ל-נ-ו-ח הרבה ולשתות מים ולאכול כמו שצריך ובעיקר להתפנק. משור על עצמך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)