מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה?בן25/11/2008
היי מה שלומך דיברנו לפני חודש וחצי ושינתי קצת תהרגלים שלי, אני מתאמן כבר 8 חודשיים 3 אימונים בשבוע בדרך כלל , ווואלה לא הכי מבסוט מהתוצאות אז החלטתי לשנות תהרגלי אכילה ולראות אם זאת הייתה הבעיה הרכב האוכל שלי הולך ככה ארוחת בוקר ב-7 בבוקר 2 ביצים{עין}+טונה+סלט ירקות ב-10 עוד איזה יוגרוט .צהריים שעה 1 ארוחת צהריים שמתבססת יותר על פחמימות וכמות דלה של חלבון ,לאחר מכאן אימון שייק חלבון ובערב עוד איזה סלט או משהו . ביום שאני לא מתאמן זה פחות או יותר אותו דבר רק בגלל השייק.!! רציתי לשאול אותך אם זה טוב או לא טוב או צריך להוסיף להוריד..! וכמובן שאני מעוניין להישאר באותו משקל שהוא 85 ולהוריד באחוזי שומן.!! תודה מראש .!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי בן
ענת פלדמן25/11/2008שינוי הרגלי האכילה ככל הנראה הכרחי ומבורך. מה אתה בדיוק אוכל בצהרים? למה כמות דלה של חלבון? בסה"כ זה נראה בסדר, הוסף שתי מנות פרי והקפד לשתות מים. אפשר להוסיף גם אגוזי מלך, אבוקדו, לטבל במעט שמן זית, ככה בשביל השומנים הטובים.
כדאי מאד להישקל פעם בשבוע, כל כמה שבועות למדוד אחוזי שומן, על מנת להיות עם יד על הדופק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחמימות
בן25/11/2008בצהריים,בעיקר פחיממות אם זה אורז תפוחי אדמה חזה הודו או פסטה כמובן סלט ירקות ואני רוצה לדעת אם זה התפריט האידאלי או שיש מה לשפר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו שאמרתי
ענת פלדמן25/11/2008יותר פירות, 2-3 מנות ביום, יוגורטים כדאי, ואפשר לקבל עוד רעיונות לתפריטים אצלי באתר. תפריט אידיאלי הוא כזה שנוח וטוב לך איתו ואתה יכול להתמיד כמה שיותר בהנאה ומתוך מודעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)