מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כושראלון26/11/2008
שלום אני מתאמן בקבוצה של כושר קרבי כבר כמה חודשים ורציתי לדעת אם העובדה שהייתי מעשן נרגילה פעם בחודש בערך משפיעה. אם כן ההשפעה תעבור אם אני יפסיק? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עישנת בעבר או שעדיין
ענת פלדמן26/11/2008ואם הפסקת- כמה זמן אתה כבר לא מעשן? ממליצה להפסיק לעשן בכל מקרה אם לא עשית זאת עד כה. זה יקל מאד על שיפור הכושר וכמובן הבריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מפסיק עכשיו.
אלון26/11/2008הייתי מעשן שנה בערך ולאחרונה הפסקתי, לא כל כך הרבה זמן ואני מאמין שאני לא יעשן יוץר.... רק רציתי לדעת אם זה משפיע על הכושר שלי כי זה יחסית לא הרבה עישון.... תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב
ענת פלדמן26/11/2008אז כמו שאין "חצי היריון" - זה או שאתה מעשן או שלא. וכמובן רצוי שלא. כשמתאמנים מבקשים לעבוד איתי אני שואלת אם הם מעשנים ואם התשובה חיובית אני מציעה להם טיפול ב NLP שעוזר להפסיק לעשן. לא אאמן מישהו שמעשן כי מה החכמה לעבוד על הבריאות ואחכ לקחת לריאות? בחר בבריאות שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעישון
עופר קיס26/11/2008לא ברורה השפעה של עישון פעם בחודש.
ברור שביצוע פעילות בסמוך לעישון מורידה מיידית את רמת היכולת עקב הגברת החיכוך של חלקיקי העשן וכן חד תחמוצת הפחמן שנקשרת בנאדיות הריאה טוב יוטתר מחמצן.
לגבי העישון החודשי מידת הנזק היא אינדיוידואלית וגנטית - משהו כמו רולטה רוסית
לפי ארגון הבריאות העולמי הפסקה של לפחות חצי שנה מורידה את העישון מרשימת גורמי סיכון עכשוית.
מקווה שברור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אטל04/12/2008סורי שאני מתערב אבל אתה יכול להמשיך לעשן נרגילה פעם בחודש זה לא מה שיגרום לך לפחות יכולת גופנית ואני בעצמי מעשן פעם ב וזה לא מפריע לי מבחינת בריאות ברורמ שעדיף הלי ביכלל אבל צריך גם לחיות ואם כיף לך לעשן פעם בחודש נרגילה אז אתה יכול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)