כושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כושר
    אלון
    26/11/2008

שלום אני מתאמן בקבוצה של כושר קרבי כבר כמה חודשים ורציתי לדעת אם העובדה שהייתי מעשן נרגילה פעם בחודש בערך משפיעה. אם כן ההשפעה תעבור אם אני יפסיק? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כושר

הוספת תגובה

• עישנת בעבר או שעדיין

ענת פלדמן
    26/11/2008

ואם הפסקת- כמה זמן אתה כבר לא מעשן? ממליצה להפסיק לעשן בכל מקרה אם לא עשית זאת עד כה. זה יקל מאד על שיפור הכושר וכמובן הבריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מפסיק עכשיו.

אלון
    26/11/2008

הייתי מעשן שנה בערך ולאחרונה הפסקתי, לא כל כך הרבה זמן ואני מאמין שאני לא יעשן יוץר.... רק רציתי לדעת אם זה משפיע על הכושר שלי כי זה יחסית לא הרבה עישון.... תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוב

ענת פלדמן
    26/11/2008

אז כמו שאין "חצי היריון" - זה או שאתה מעשן או שלא. וכמובן רצוי שלא. כשמתאמנים מבקשים לעבוד איתי אני שואלת אם הם מעשנים ואם התשובה חיובית אני מציעה להם טיפול ב NLP שעוזר להפסיק לעשן. לא אאמן מישהו שמעשן כי מה החכמה לעבוד על הבריאות ואחכ לקחת לריאות? בחר בבריאות שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עישון

עופר קיס
    26/11/2008

לא ברורה השפעה של עישון פעם בחודש.
    ברור שביצוע פעילות בסמוך לעישון מורידה מיידית את רמת היכולת עקב הגברת החיכוך של חלקיקי העשן וכן חד תחמוצת הפחמן שנקשרת בנאדיות הריאה טוב יוטתר מחמצן.
    לגבי העישון החודשי מידת הנזק היא אינדיוידואלית וגנטית - משהו כמו רולטה רוסית
    לפי ארגון הבריאות העולמי הפסקה של לפחות חצי שנה מורידה את העישון מרשימת גורמי סיכון עכשוית.
    מקווה שברור
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אטל
    04/12/2008

סורי שאני מתערב אבל אתה יכול להמשיך לעשן נרגילה פעם בחודש זה לא מה שיגרום לך לפחות יכולת גופנית ואני בעצמי מעשן פעם ב וזה לא מפריע לי מבחינת בריאות ברורמ שעדיף הלי ביכלל אבל צריך גם לחיות ואם כיף לך לעשן פעם בחודש נרגילה אז אתה יכול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו