לעננת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לעננת
    :)
    26/11/2008

שלום לך ענת שאלה לי בקשר אלייך לגבי התזונה אני עושה ספורט על בסיס קבוע יומיומי. חצי שעה כוח וצחצי שעה אירובי יום אחד עובדת על קבוצת שרירים מסוימת וביום השני על קבוצת שרירים אחרת ומוסיפה חצי שעה אירובי לכל אימון בסך הכל יוצא לי שעה ועשרים דקות בערך לאימון כל יום . הארוחה הגדולה יחסית שאני אוכלת שלוש שעות לפני זה כוס אור זמלא+חזה עוף+מנת שמן טובה וירקות קצת. חצי שעה לפני פרי או חטיף אנרגיה או פרוסה עם דבש. ואחרי היאמון פיתה מקמח מלא+ביצה+גבינה צהובה אחת 5 אחוז+ירקות ומנת שמן...או במקום הביצה טונה\פסטרמה\וכו משתדלת להגיע ל20 גרם חלבון והיפתה נותנת לי 50 גרם פחממה לא עדיף להחליף בין הארוחה הזאת לבין הארוחה שבצהורים כי בפיתה יש יותר פחממות מהאורז ואומרים למלא את המאגרים ביותר פחממות,וגם החזה עוף יתן לי אחרי האימון יותר חלבון אך קראתי במאמר שתמיד צריך לתת יותר מהפחממות זאת אומרת אם אוכלים 20 גרם חלבון אז 40 גרם פחממה? מה יותר עדיף לאכול לפני ואחרי איזה ארוחה לדעתך ?! מדצ אחד בחזה יש יותר חלבון,מצד שני בארוחה השני בפיתה יש יותר פחממות מה יותר ייעל לאחרי אימון ולפני אימון ? מחכה לתשובה (: תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לעננת

הוספת תגובה

• הי

ענת פלדמן
    26/11/2008

מודעות שיא, וכל מה שאת כותבת הוא נכון. האם להחליף בין הארוחות? לא חייבת. האם האורז והארוחה שלפני בשילוב עם הפירות (שגם הם פחממה כאמור) מספקים לך מספיק אנרגיה לפעילות? אם כן - זה מעולה.
    בעיקרון מה שאת אוכלת אחרי האימון הוא גם מצוין. זה מאד אישי ואם את לא מרגישה צורך לאכול המון אחרי אימון אז זה מתאים בהחלט.
    מה שכן אפשר לעשות: אני תמיד בעד גוון כדי ליצור עניין ולא להשתעמם.את יכולה להוסיף לתפריט (לפני או אחרי) שוקולד מריר 70 אחוז עד 40 גר', לגוון עם קינואה שהיא יותר חלבון, לגוון עם דג (לא בהכרח טונה) כן להיות במודעות כמו שאת עכשיו, גם לזרום עם זה מידי פעם ובעיקר להנות מהאימונים ומהאוכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוקולד??

:)
    26/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו