אפשר לחטב רק איזור מסויים בגוף?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפשר לחטב רק איזור מסויים בגוף?
    נדב
    16/07/2007

הרבה אמרו לי שלא אבל פעם שהתחלתי לרכוב הרבה מאוד על אופנים כמעט ולא היה לי שומן על הרגלים
    והיתי שמן מאוד ולפני זה היה לי שומן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה!

חסוי
    17/07/2007

בטח שאפשר לחטב חלק מסויים מין הגוף.
    אם עושים הרבה הליכות ואופניים- בעיקר הרגלים מתאמצות ולכן בהם יהיה השינוי העיקר.
    אם עושים הרבה כפיפות בטן- הבטן היא האחת שמתאמצת ולכן היא האחת שתרד יותר
    ואם עושים הרבה כפיפות שמיכה ומשקולות- הידיים הם החלק שמתאמץ ביותר, והוא החלק שההורדה בו תהיה הניקרת ביותר.
    בהצלחה!
    אנונימית!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא אי אפשר

מישהוא שיודע
    18/07/2007

אם תנסי נניח רק את איזור הבטן לחטב תגלי שכל איזור ושומן בגוף יעלם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ליאל
    21/07/2007

היי, אתה אכן צוד שגם בשאר הגוף תרד מעט.
    אך המקום שהכי יראה להעין זהו המקום שעליו את עובד- למשל כמו במקרא שלך, אם נסעים על אופניים הרבה (או הולכים הרבה) אני דיי בטוחה שתרד בעיקר ברגלים. כי הם האיבר שהכי פועל באימון זה!.
    אני למשל עיתי דיאטה ועשית הרבה מאוד הליכות, עכשיו אני הרבה יותר רזה ברגליים, והחלק העליון- ע-נ-ק!.
    אני מקווה שיהיה לך בהצלחה, אני!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיטוב נקודתי

עופר קיס
    22/07/2007

לא מוחלט. אין הורדה נקודתית של שומן בגוף . לראייה- שחקני טניס חד צדדיים עם אחוז שומן זהה בשתי הידיים.
    עופר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו