מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפריט - המשךירון27/11/2008
היי ענת , מצרף תפריט עם מספר נתונים בתקווה שתעשי לי קצת סדר .... בן 37 , 184 ס"מ , 73 ק"ג , B/M/R:1740 . מתאמן 3 פעמים בשבוע ח.כוח. 6:00 - 200ג' גרנולה 636 ק /30 חל'/53.3 פח/ 16.2 ש' + גביע ביו 95 ק' / 7 חל'/6.5 פח/4.5 ש. 8:00 שיק חלבון 120 ק / 23 חל/ 3 פח / 1.2 ש+כפית סוכר ענבים. 10:00 כריך מ2 פרוסות לחם מלא + כף ג. לבנה 22.8 ק+ תפוח . 12:00 כריך משלוש פרוסות לחם מלא 34 ק +100 ג עמק לייט: 202 ק/ 30 חל/ + 5 ג' קריאטין עם כפית ס.ענבים 13:00 בננה 15:30 חצי מנת שייק חלבון + 3 תמרים {מיד לאחר האימון} 16:30 200 קינואה 764 ק/ 30 חל/ 128 פח/14 ש +200 ג חזה עוף 300 ק / 60 חל +סלט גדול. 18:00-19:00 סלט מארבע ירקות + טונה במים 117 ק'/27 חל' . המטרה היא להגיע לתפריט שמורכב מ 60%פחממות/20% חלבונים /20% שומן לצורך היפרטרופיה צריכת החלבון אמורה להיות 2 ג' לקילוגרם משקל וכמו שתבחיני יש יותר. האם אני אוכל מספיק ומה עלי לשנות כדי להפיק את המקסימום מסוג התזונה הזה . תודה מראש . ירון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירון
ענת פלדמן27/11/2008יקירי, אתה במודעות שיא, הכל נראה מצוין (לא מתה על קריאטין ואפשר גם עם שייק אחד, זה של לפני האימון מיותר, אבל לא מזיק ברמות כאלו). מתי התחלת לאכול כך? האם אתה רואה שינוי לטובה מבחינת מטרות האימון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירון
חיים27/11/2008אני ממליץ לך לרדת לכיוון ה-150 גרם חלבון אני שוקל 74 ק"ג ואני אוכל 160 גרם והייתי מוסיף עוד איזה 200 קלוריות על מנת לעלות יותר במשקל וכך גם במסה, תנסה את זה ואני ממליץ לך לאכול הרבה אורז וקוסקוס זה גם בלי הרבה שומן יש בזה קלוריות מספקות ופחמימות מומלץ מאוד שעה וחצי לפני אימון. ואני אומר לך לאכול 160 כי בעבר הייתי אוכל 190-200 גרם ביום והבטן שלי פשוט הייתה מנופחת כל היום ונראתי כמו איזה שמן עם כרס ואני לא צוחק. ואל תפחד משומן כי בסופו של דבר הכל יורד בחיטוב! בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)