ענת אני מפחד!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ענת אני מפחד!
    חיים
    28/11/2008

שאני עושה טעות עם התוכנית הזאת כי אני באמת רוצה לעלות כמה שיותר עד סוף החורף ויש לי תחושה שאני משהו לא טוב אני כותב לך את התוכנית שאני עובד איתה כרגע כמובן שאני עובד כל שבוע בשיטה אחרת לפי התוכנית ששלחתי לך. אני עובד לפי סדר ABCD 4 פעמים בשבוע A- חזה- מקבילים רחב בהטהיית גוף קדימה+משקל- 4 סטים לחיצת חזה כנגד דאמבלים- 4 סטים פרפר כנגד דאמבלים- 3 סטים שכיבות שמיכה+משקל- 3 סטים בטן- עבודה עם משקל 10 דקות עם מנוחה של מקסימום 30 שניות B- גג- דד ליפט עם דאמבלים- 4 סטים בנט אובר רואו כנגד דאמבלים- 3 סטים חתירה- 3 סטים מתח- 3 סטים כתפיים- הנפת כתפיים קדימה בישיבה (יד-יד)- 3 סטים לחיצת כתפיים ישרות בעמידה- 3 סטים חתירה בעמידה- 4 סטים טרפזים- הרמת כתפיים לאוזניים- 3 סטים C-רגליים- סקוואט כנגד דאמבלים- 4 סטים עליות על כיסא+דאמבלים- 3 סטים לאנג' עם רגל אחת על כיסא+ דאמבלים- 3 סטים סקוואט ברגל אחת+משקל- 2 סטים תאומים- הרמת תאומים בישיבה+משקל- 4 סטים D-יד אחורית- מקבילים צמוד+משקל- 3 סטים פשיטת מרפקים מאחורי העורף(2 ידיים)- 3 סטים קיקבאק- 3 סטים יד קדמית- כפיפות מרפקים בישיבה(יד-יד)- 3 סטים כפיפות מרפקים בעמידה(יד-יד)- 3 סטים אמות- כפיפות אמות בישיבה- 2 סטים קפיצים לידיים (כמה שיותר חזרות עד שאני לא יכול יותר) החזרות משתנות בהתאם לשבוע, שבוע ראשון -4-6 חזרות ומנוחה של 3 דקות בין סט שבוע שני- תרגיל ראשון, כשל בטווח 7-9 , תרגיל שני כשל בטווח 10-12 ותרגיל שלישי כשל בטווח 12-15. שבוע שלישי- טווח חזרות 8-10 ביצוע כמה שיותר מהיר. 2 סופר סטים ודרופ סט אחד בכל קבוצת שרירים. וכך אני עובר שבוע שבוע עד שאני מסיים 3 מחזורים. לאלו מכם שלא מבינים למה אני עובד בתוכנית מוזרה כזאת זה מכיוון שהתוכנית דוגלת במתן גירוי לכל סיבי השריר ע"י טווחי חזרות משתנים בכל שבוע ומשקלי עבודה משתנים בהתאם כך ניתן לגרות גם את סיבי הכוח הסיבולת וההיפרטרפיה (לא נראה לי שכתבתי נכון חח) וכך להביא לגדילה מקסימאלית !!! עכשיו ענת אני חושש שמכיוון שאני לא מתאמן מנוסה אז התוכנית לא תעבוד עליי ממש מה את ממליצה להחליף תוכנית?? או להמשיך??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ענת אני מפחד!

הוספת תגובה

• קודם כל

ענת פלדמן
    28/11/2008

להרגע, הכל בסדר ואין ממה לפחד. מקסימום זו תכנית "לא מתאימה" או כזו שאתה לא ממש מתחבר אליה אע"פ שהיא נראית בסדר גמור, ואז מה כבר קרה? שוב, כל עוד אתה קשוב לגוף שלך ופועל עם דיוק ועם מודעות לזויות ומאמצים אז הכל בסדר גמור. קשה לי מאד להעריך בשלט רחוק אם זה עמוס מידי או לא מספיק. לכאורה התרגילים נראים מתאימים לפי מה שאני מכירה אותך וזה בסדר.
    זה טוב לגוון מידי פעם כך שלו בגלל זה זה כדאי לשנות רוטינה.
    אני מודה לך על התשובות המפורטות בפורום, על השיתוף מתוך הניסיון והתובנות שלך. זה מאד עוזר - לגולשים וגם לי :)) יישר כוח !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו