אם לדוגמא יש לי שריר חזה מפותחים אז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם לדוגמא יש לי שריר חזה מפותחים אז
    יוסי
    29/11/2008

אם לדוגמא יש לי שריר חזה מפותחים אז אם נותנים לי אגרוף בחזה זה פחות כואב לי ויותר כואב לבן אדם המכה ? וגם חוץ מרקמת שריר ושומן שנקבעים לפי הרגלי החיים ולפי גנטיקה שלנו איזה עוד סוגי רקמות יש ואם הם נקבעים גנטית ואין לנו השפעה אליהם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• :))

ענת פלדמן
    30/11/2008

שאלה חמודה. למה באלימות?? זה מאד אישי, תלוי מי נותן את האגרוף, ברור שככל שרקמת השריר שלך עבה ומפותחת יותר כך היא מגנה טוב יותר על העצמות. זה גם הרבה מאד מה שנקרא State of mind או mind over body. כשאתה מרגיש חזק ומחוזק המכה פחות כואבת, אם בכלל. אם אתה מוכן למכה אתה מכין עצמך נפשית. אם אתה מופתע זה יכול מאד לכאוב. שורה תחתונה: זה לא מדע מדוייק, אין שחור ולבן זה תלוי סיטואציה ומשתתפים.
    זה נכון, רקמות שריר ושומן הן גנטיות וגם קשורות לאורח החיים. בלוטות השומן שלנו נקבעות בשתי תק' חיים: בינקות, תינוק שמנמן קובע את מספר בלוטות השומן שיהיו לו בהמשך חייו, אמהות אזהרה: לא לדחוף בכוח אוכל לתינוק. ותק' נוספת היא תק' ההתבגרות. במהלך כל החיים בלוטות השומן גדלות או קטנות אבל מספרן לא משתנה, אלא אם כן עושים שאיבת שומן. רקמה נוספת שיש לנו היא כמובן השלד, העצמות. מולד, אפשר לטפל בבריחת סידן על ידי תזונה ופעילות גופנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו