מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אם לדוגמא יש לי שריר חזה מפותחים אזיוסי29/11/2008
אם לדוגמא יש לי שריר חזה מפותחים אז אם נותנים לי אגרוף בחזה זה פחות כואב לי ויותר כואב לבן אדם המכה ? וגם חוץ מרקמת שריר ושומן שנקבעים לפי הרגלי החיים ולפי גנטיקה שלנו איזה עוד סוגי רקמות יש ואם הם נקבעים גנטית ואין לנו השפעה אליהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר :))
ענת פלדמן30/11/2008שאלה חמודה. למה באלימות?? זה מאד אישי, תלוי מי נותן את האגרוף, ברור שככל שרקמת השריר שלך עבה ומפותחת יותר כך היא מגנה טוב יותר על העצמות. זה גם הרבה מאד מה שנקרא State of mind או mind over body. כשאתה מרגיש חזק ומחוזק המכה פחות כואבת, אם בכלל. אם אתה מוכן למכה אתה מכין עצמך נפשית. אם אתה מופתע זה יכול מאד לכאוב. שורה תחתונה: זה לא מדע מדוייק, אין שחור ולבן זה תלוי סיטואציה ומשתתפים.
זה נכון, רקמות שריר ושומן הן גנטיות וגם קשורות לאורח החיים. בלוטות השומן שלנו נקבעות בשתי תק' חיים: בינקות, תינוק שמנמן קובע את מספר בלוטות השומן שיהיו לו בהמשך חייו, אמהות אזהרה: לא לדחוף בכוח אוכל לתינוק. ותק' נוספת היא תק' ההתבגרות. במהלך כל החיים בלוטות השומן גדלות או קטנות אבל מספרן לא משתנה, אלא אם כן עושים שאיבת שומן. רקמה נוספת שיש לנו היא כמובן השלד, העצמות. מולד, אפשר לטפל בבריחת סידן על ידי תזונה ופעילות גופנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)