לענת ועופר צריך עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לענת ועופר צריך עזרה
    חיים
    01/12/2008

היי לשניכם אני רוצה לדעת מה אתם ממליצים לי כל אחד ולמה, כרגע אני עובד על עלייה במסת הגוף והשריר. אני שוקל כרגע 74 ק"ג גובה- 1.80 אני רוצה לדעת איזו תוכנית אימונים אתם ממליצים ABCD אינטנסיבי מאוד 4 פעמים בשבוע או AB 4 פעמים בשבוע??? כאשר בAB יוצא לי לעבוד על כל שריר פעמיים בשבוע אני צריך עזרה דחופה כי כרגע אני שוקל לשנות תוכנית! אה ושכחתי לציין עופר אני בן 14.7 ויש לי הרבה ידע וניסיון גם לא חסר לי אז בבקשה תענו לי במהירות. תודה מראש לשניכם! ובבקשה אל תגידו לי את זה שאתם לא מכירים אותי אישית ושזה קשה להעריך ככה, רק שתדעו שיש לי כושר וסיבולת מעולה וכושר ההתאוששות של הגוף שלי הוא טוב כלומר יום לאחר האימון השרירים תפוסים אבל זה לא מונע ממני להתאמן בעצימות גבוהה. חוץ מאימוני רגליים ששם יש לי תפיסה רצינית של שני הרגליים ובדרך כלל זה מגיע למצב שאני הולך אני מרגיש את הכאבים בשרירים ולרוב זה עובר לאחר 3 ימים בערך! מקווה שתוכלו לעזור לי וסליחה על החפירה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לענת ועופר צריך עזרה

הוספת תגובה

• "תחפור" חופשי חמוד !

ענת פלדמן
    01/12/2008

גם אני הייתי רוצה לשמוע את הדעה של עופר שיותר מקורב ממני לחדרי כושר, היפרטרופיה, וודאי עקב אחרי ההתכתבות שלנו. אתה יודע חיים שאני בעד גוון ושינוי באימונים, כן כן, גם להיות קשוב לגוף ולדעת מתי מגזימים. זה לא כל כך עניין של "נכון או לא נכון" אלא יותר עניין של טיימינג. מתי אתה עושה תכנית זו או אחרת. הגוון ממקסם את האימון שלך ומעלה אותך בדרגה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תכנית לחיים

עופר קיס
    01/12/2008

אתה נראה לי צעיר ל ABCD מה גם שאתה מתאר כאבי שרירים ממשוכים לרגליים.אני ממליץ על AB . חוץ מזה תמלא יומן עם התכנית בכל אימון , המשקלים והתחושה בזמן האימון ולאחריו ובהתאם לכך תוכל לווסת את העומס באימון
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו