מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הליכה בהליכוןשירלי02/12/2008
בוקר טוב! אני בת 34 וסובלת מפריצת דיסק בגב תחתון ובגב עליון, צוואר . לאחרונה רכשתי הליכון לא חדש ואני הולכת בערך 3 פעמים בשבוע הליכה די מהירה כ- 40 דק'. כל פעם שאני יורדת מההליכון יש לי תחושה של חוסר שיווי משקל שנמשך כ- 20 דק'. האם אני מזיקה לעצמי בהליכה על ההליכון? האם מותר בכלל ללכת בהליכון כשיש בעיות בגב? תודה מראש על תשובתכם המהירה והמקצועית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירלי הי
ענת פלדמן02/12/2008האם את שוחה ?? האם את יודעת לשחות? האם יש בריכה בקרבת מקום שאת יכולה לשחות בה גם בחורף?? הליכה זה בסדר גמור, גם על ההליכון, תחושת ה"ריחוף" לדעתי תעלם בהדרגה ככל שתתרגלי. הוסיפי בכל פעם מתיחות לגב בפרט ולכל הגוף בכלל לאחר כל שימוש בהליכון. לא כואב לך הגב אחרי הפעילות, נכון? אז אין בעיה להמשיך ללכת, נהפוך הוא, ממליצה בחום לשלב עם שחיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה על ההליכה
מלי03/12/2008האם אפשר לפרט מה הן מתיחות לגב? גם לי יש בעיה תמיד אחרי ההליכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה דרכים:
ענת פלדמן03/12/20081. עמידת פיסוק, ברכיים כפופות מעט, כופפים את הגב קדימה, ראש וידיים משוחררות כלפי מטה.
2. מאותו מצב מניחים ידיים על הירכיים, כתף אחת קדימה והראש מסתכל לתקרה ולאחור. מחליפים צד
3. מניחים באותה תנוחה ידיים על הירכיים, מקמרים גב כמו חתול ומיישרים למנח "שולחן". חוזרים על זה כמה פעמים. כלומר קימור הגב ויישור.
4. שכיבה על הגב, רגליים כפופות לכוון החזה, ידיים אוחזות בירך האחורי מתחת לברכיים. מנדנדים בעדינות את הגב מצד לצד
5. בשכיבה על הגב כפות רגלים על הקרקע ברכיים כפופות. מניחים את הברכייים לצד אחד והראש מסתכל לצד השני. מחליפים צדדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה. עזרת לי מאד!
מלי03/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:))
ענת פלדמן03/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)