הליכה בהליכון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליכה בהליכון
    שירלי
    02/12/2008

בוקר טוב! אני בת 34 וסובלת מפריצת דיסק בגב תחתון ובגב עליון, צוואר . לאחרונה רכשתי הליכון לא חדש ואני הולכת בערך 3 פעמים בשבוע הליכה די מהירה כ- 40 דק'. כל פעם שאני יורדת מההליכון יש לי תחושה של חוסר שיווי משקל שנמשך כ- 20 דק'. האם אני מזיקה לעצמי בהליכה על ההליכון? האם מותר בכלל ללכת בהליכון כשיש בעיות בגב? תודה מראש על תשובתכם המהירה והמקצועית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הליכה בהליכון

הוספת תגובה

• שירלי הי

ענת פלדמן
    02/12/2008

האם את שוחה ?? האם את יודעת לשחות? האם יש בריכה בקרבת מקום שאת יכולה לשחות בה גם בחורף?? הליכה זה בסדר גמור, גם על ההליכון, תחושת ה"ריחוף" לדעתי תעלם בהדרגה ככל שתתרגלי. הוסיפי בכל פעם מתיחות לגב בפרט ולכל הגוף בכלל לאחר כל שימוש בהליכון. לא כואב לך הגב אחרי הפעילות, נכון? אז אין בעיה להמשיך ללכת, נהפוך הוא, ממליצה בחום לשלב עם שחיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה על ההליכה

מלי
    03/12/2008

האם אפשר לפרט מה הן מתיחות לגב? גם לי יש בעיה תמיד אחרי ההליכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה דרכים:

ענת פלדמן
    03/12/2008

1. עמידת פיסוק, ברכיים כפופות מעט, כופפים את הגב קדימה, ראש וידיים משוחררות כלפי מטה.
    2. מאותו מצב מניחים ידיים על הירכיים, כתף אחת קדימה והראש מסתכל לתקרה ולאחור. מחליפים צד
    3. מניחים באותה תנוחה ידיים על הירכיים, מקמרים גב כמו חתול ומיישרים למנח "שולחן". חוזרים על זה כמה פעמים. כלומר קימור הגב ויישור.
    4. שכיבה על הגב, רגליים כפופות לכוון החזה, ידיים אוחזות בירך האחורי מתחת לברכיים. מנדנדים בעדינות את הגב מצד לצד
    5. בשכיבה על הגב כפות רגלים על הקרקע ברכיים כפופות. מניחים את הברכייים לצד אחד והראש מסתכל לצד השני. מחליפים צדדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה המהירה. עזרת לי מאד!

מלי
    03/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :))

ענת פלדמן
    03/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו