חלבון קזאין מיסלרי-הכצעקתה?!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלבון קזאין מיסלרי-הכצעקתה?!
    ירון
    02/12/2008

שלום אחות גדולה ,מה שלומך.

רציתי להתייעץ איתך על מוצר חדש שהגיע היום לחדר הכוח שבו אני מתאמן.

בגדול,ע"פי הפרוספקט ודבריו של איש המכירות מדובר במוצר שבנוי בחלקו מחלבון מי גבינה ומחלקו השני מחלבן קזאין מיסלרי.
    מוסבר שם שהלחבון קזאין מתפרק בגוף במשך כשבע שעות מה שבעצם מבדיל אותו מאבקות אחרות בשוק והופך אותו למוצר עם פרק זמן הרבה יותר "אנבולי"
    אציין גם שבמוצר זה ישנם פחממות להבדיל ומוצרי ה"וואי".
    מצרף כתובת אתר היבואן ע"מ שתתרשמי במה מדובר ותחלקי איתנו את תובנותייך באשר למוצר זה ,אם בכלל.

במידה ופרסום הכתובת מהווה קידום מכירות את יכולה להוריד את ההודעה במיידי,מבחינתי המוצר הוא שמעניין.

תודה מראש .
    ירון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ירון אתה

ענת פלדמן
    02/12/2008

חמוד אמיתי. קראתי, התרשמתי, וכרגיל לא ממש השתכנעתי. זה מזכיר לי שלפני כמה ימים התקשר אלי צעיר חביב ושאל אם אני מעוניינת לשמוע פרטים בדבר תוספי תזונה. עניתי לו "לא" נחמד כהרגלי והוא לא האמין למשמע אזניו. "לא??????" הוא שאל? "את אולי עסוקה עכשיו? להתקשר במועד אחר?" אמרתי לו שאני ממש לא עסוקה (אני תמיד עסוקה אבל לא רציתי שיתקשר שוב) והוא היה בשוק שאני לא מעוניינת. המוכרים כל כך בטוחים שהמוצר שלהם הוא שיא הטכנולוגיה שהם משוכנעים מני וביה, ואין דבר יותר "מוכר" מאמינות של מוכר. שורה תחתונה: נשמע אחלה, נראה מבטיח, לא מזיק, אולי לכיס.
    אגב, אני מתעתדת ליבא ויטמינים מאמריקה בשם emergen-c שאני צורכת כל בוקר, זה jump start נפלא למטבוליזם. (אם מישהו כבר הקדים אותי וזה קיים בארץ אנא עדכנו אותי, אשמח לשמוע) כך שאני לא פנאטית נגד תוספים, אבל חלבונים למיניהם לא עושים לי את זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו