מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חלבון קזאין מיסלרי-הכצעקתה?!ירון02/12/2008
שלום אחות גדולה ,מה שלומך.
רציתי להתייעץ איתך על מוצר חדש שהגיע היום לחדר הכוח שבו אני מתאמן.
בגדול,ע"פי הפרוספקט ודבריו של איש המכירות מדובר במוצר שבנוי בחלקו מחלבון מי גבינה ומחלקו השני מחלבן קזאין מיסלרי.
מוסבר שם שהלחבון קזאין מתפרק בגוף במשך כשבע שעות מה שבעצם מבדיל אותו מאבקות אחרות בשוק והופך אותו למוצר עם פרק זמן הרבה יותר "אנבולי"
אציין גם שבמוצר זה ישנם פחממות להבדיל ומוצרי ה"וואי".
מצרף כתובת אתר היבואן ע"מ שתתרשמי במה מדובר ותחלקי איתנו את תובנותייך באשר למוצר זה ,אם בכלל.
במידה ופרסום הכתובת מהווה קידום מכירות את יכולה להוריד את ההודעה במיידי,מבחינתי המוצר הוא שמעניין.
תודה מראש .
ירון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירון אתה
ענת פלדמן02/12/2008חמוד אמיתי. קראתי, התרשמתי, וכרגיל לא ממש השתכנעתי. זה מזכיר לי שלפני כמה ימים התקשר אלי צעיר חביב ושאל אם אני מעוניינת לשמוע פרטים בדבר תוספי תזונה. עניתי לו "לא" נחמד כהרגלי והוא לא האמין למשמע אזניו. "לא??????" הוא שאל? "את אולי עסוקה עכשיו? להתקשר במועד אחר?" אמרתי לו שאני ממש לא עסוקה (אני תמיד עסוקה אבל לא רציתי שיתקשר שוב) והוא היה בשוק שאני לא מעוניינת. המוכרים כל כך בטוחים שהמוצר שלהם הוא שיא הטכנולוגיה שהם משוכנעים מני וביה, ואין דבר יותר "מוכר" מאמינות של מוכר. שורה תחתונה: נשמע אחלה, נראה מבטיח, לא מזיק, אולי לכיס.
אגב, אני מתעתדת ליבא ויטמינים מאמריקה בשם emergen-c שאני צורכת כל בוקר, זה jump start נפלא למטבוליזם. (אם מישהו כבר הקדים אותי וזה קיים בארץ אנא עדכנו אותי, אשמח לשמוע) כך שאני לא פנאטית נגד תוספים, אבל חלבונים למיניהם לא עושים לי את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)