איך לעשות כפיפות בטן נכון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לעשות כפיפות בטן נכון
    טל
    03/12/2008

לענת אני עושה כפיפות בטן ויש לי כאבים כבר חודש וחצי בגב התחתון אני חושב שאני לא מבצע נכון!איך עובדים נכון אני עולה עם גב ישר לא עד הסוף ולא יורד עד הסוף ? אז איך עושים נכון? עם העבודה עם אפשר הסבר מפורטתודה......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך לעשות כפיפות בטן נכון

הוספת תגובה

• ראשית

ענת פלדמן
    03/12/2008

אם כואב אז מפסיקים !! זה יכול חלילה לגום נזק של ממש. אז תן לעצמך מנוחה.
    כפיפות בטן שמבוצעות משכיבה על הגב: יש להרים את השכמות בלבד, ולא את כל הגב עד למעלה. ממש ככה. ידיים מאחורי העורף, לוקחים אויר ומוציאים בעליה, ומעלים רק את השכמות ! יורדים כן עד הסוף לשכיבה מלאה. עבודה איטית וממוקדת כשהמחשבה מכוונת על שרירי הבטן. דמיין אותם עובדים, מתחזקים. מתיחות גם לבטן וגם לגב.
    ניעות מישיבה לאחור: יושבים על הטוסיק, על מזרון נניח, כפות רגליים על הקרקע והברכיים כפופות. ניעות של הגב לאחור, ניעות קטנות כשהידיים על החזה. בתנוחה הזו באמת לא יורדים עד הסוף, מרגישים את העבודה בעיקר בחלק התחתון של שרירי הבטן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו