מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לעופרענת פלדמן04/12/2008
עופר הי, האם זה הגיוני לעבוד עם משקולות של 35 קילו כשעובדים עם השריר התלת ראשי? (למשל שני סטים, 4-6 חזרות?) לאדם פעיל, 70 קילו, 1.85. תודה ! ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לענת
עופר קיס05/12/2008הי ענת
אם השאלה אם המשקל הגיוני ( 35 ק"ג מוט עם פלטות?)כן
אם השאלה אם לבצע שני סטים של 4-6 - התשובה היא לא מכיוון ש:
כח מרבי מבצעים 4-6 מחזורים ולא שניים
אם המטרה היא היפרטרופיה ניתן לבצע שני סטים אך רצוי להוסיף טכניקה מתקדמת לכל אחד מהם כגון, REST PAUSE, DROP SET, או FORCED REPS . מקווה שהבנית את השאלה
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת
אנדריי06/12/2008תתקני אותי אם אני טועה עופר התכוון שאפשר להתאמן עם 35 ק"ג, אך לעשות סט אחד של 4-6 חזרות ,ולא שני סטים, בגלל שזה אימון כוח זה מה שעופר התכוון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר
ענת פלדמן06/12/2008עם משקל של 35 אבל לא מספיק רק שני סטים אלא צריך יותר לצורך היפרטרופיה. ואם עושים רק שניים אז כדאי להעלות את עצימות התרגיל על מנת להשיג תוצאות. חזרות: הספירות בתרגיל עצמו. סט: מספר הפעמים שמבצעים את התרגיל בין מנוחות. .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, תודה
ענת פלדמן06/12/2008עכשיו כשקראתי שנית את השאלה שלי אני רואה שלא רשמתי שהכוונה לשריר התלת ראשי של הירך, ההמסטרינג. מחקרים מוכיחים שמספיק להיפרטרופיה גם מספר סטים בודד ואין צורך בהרבה . לגבי הגוון- מסכימה בהחלט. המשקלים לא כל כך הסתדרו לי אבל אם אתה אומר שזה לא כבד מידי אז - מעולה. היה שווה לחכות... :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)