מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סדר אימוניםאנדריי05/12/2008
ענת שלום! יש לי 2 שאלות, אשמח עם עופר יתן דעה. המדריך שלי בחדר כושר אמר לי להתאמן ככה: יום אחד- כתפיים, חזה ,ויד אחורית ובטן יום שני- רגליים יד קידמית וגב ובטן שתי שאלות הם : 1)האם זה הכי טוב להתאמן ככה? 2) איך לסדר את האימון? במה להתחיל ולסיים בכל אימון תודה מראש אנדריי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת ניראה לי שדילקת עליי
אנדריי05/12/2008תעני לי על השאלה בבקשה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לא חמוד
ענת פלדמן05/12/2008לא דילגתי עליך. אני גם מחכה לעופר. גם אני שאלתי אותו שאלה :)) מעניין אותי לשמוע מה יאמר לך. יש הגיון בסדר הדברים, המאמן שלך לא טועה, לעניות דעתי זה לא ממש משמעותי, בוא נחכה לעופר. וסליחה... אבל ממש לא דילגתי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבבה, אני מחכ לעופר
אנדריי05/12/2008מקווה שהוא יענה, כי זה מאוד חשוב לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה עופר לא עונה????
אנדריי05/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסדר אימון
עופר קיס05/12/2008חיכיתם לי, נשמות!
עקרון בתורת האימון - שריר גדול לפני שריר קטן
עקרון נוסף - עקרון החשיבות- מתחילים עם מה שיותר חשוב או מצריך שיפור משמעותי יותר - לכן:
אפשרות 1.
חזה, גב, יד קדמית
כתפיים, טרפז, יד אחורית , רגליים
אפשרות 2
רגליים , חזה, כתף
גב, ידיים
3
חזה, כתף יד אחורית
גב, יד קדמית , רגליים.
אין יותר טוב אלא מה מתאים, מהנה ומביא את התוצאות הרצויות
מקווה שהיה שווה לחכות
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה מותק !
ענת פלדמן06/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)