מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ענתאנדריי06/12/2008
אני שומע שחלק אומר שכמה שיותר סטים ככה אתה עובד יותר על מאסה וכמה שיותר פחות סטים אתה עובד יותר על כוח.זאת אומרת שאם אני עושה 12 סטים לחזה אז אני עובד יותר על מאסה ואם אני עושה 3-6 סטים לחזה אני עובד יותר על כוח כאילו? אשמח גם עם עופר יתן דעה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגע
ענת פלדמן06/12/2008זה גם קשור למשקלים שאתה עובד איתם. משקל נמוך עם הרבה חזרות עובד על חיטוב, סבולת שריר. משקל גבוה מעט חזרות - ניפוח. מה שהתכוונתי זה שמחקרים אחרונים תומכים בכך שלצורך היפרטרופיה אפשר לעשות גם מעט סטים על משקל כבד, אפילו רק סט אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי את השורה האחרונה
אנדריי06/12/2008שמחקרים אחרונים תומכים בכך שלצורך היפרטרופיה אפשר לעשות גם מעט סטים על משקל כבד, אפילו רק סט אחד. מה זאת אומרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אולי מפתיע
ענת פלדמן06/12/2008אבל זה אומר שלניפוח אופטימלי מה שפעם חשבו שצריך הרבה סטים כיום יודעים שמספיק סט אחד על משקל גבוה, 15 חזרות למשל כשבשתיים שלוש ספירות אחרונות כמעט אי אפשר להרים את המשקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת
אנדריי07/12/2008אבל ה-15 חזרות שאת אומרת יעבדו על החיטוב ולא על הניפוח תתקני אותי עם אני טועה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשהם
ענת פלדמן07/12/2008במשקל מקסימלי, כשבחזרות האחרונות בקושי תרים- זה מנפח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי אפשר
אנדריי07/12/2008אי אפשר להרים 15 חזרות במשקל מקסימלי.. משקל מקסימלי זה רק 4-3 חזרות..אולי 5..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשקל המקסימלי
ענת פלדמן07/12/2008שאותו אתה יכול להרים 12-15 חזרות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי
אנדריי08/12/2008תגידי למה עופר לא עונה? שאלתי אותו שאלה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא וודאי
ענת פלדמן08/12/2008יענה בקרוב. אין לי מושג...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)