מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לעופר קיסאנדריי07/12/2008
אני הייתי תמיד מתאמן ככה אימון אחד- יד קדמית יד אחורית בטן אימון שני - חזה גב כתפיים ורגליים לא הייתי מתאמן כי אני רץ פעמיים בשבוע עכשיו, לפני כמה זמן בא המדריך בחדר כושר שלי ,ואמר לי שזה לא טוב להתאמן ככה ושני יעשה ככה: אימון אחד- חזה יד אחורית כתפיים אימון שני- רגליים יד קידמית גב מה אתה אומר? אני יכול עדיין להשאר בתוכנית הראשונה שלי? או שזה לא טוב וכדאי לעשות כמו שהמדריך בחדר כושר אמר לי? ( בתוכנית ההראשונה שלי אני רואה תוצאות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה עופר לא עונה אף פעם
אנדריי07/12/2008ענת למה עופר לא עונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות
עופר קיס09/12/2008יש אימרה באנגלית : IF IT WORKS - DONT FIX IT . לכן:
1. או שאתה נשאר בתכנית שלך וממשיך עם התוצאןת שאתה מקבל , כאשר הבעיה היא שאינך מחזק את חצי הגוף התחתון ( ריצה לא מחזקת רגליים)
או
2. מנסה את התכנית השניה לחודש פלוס ובודק את התוצאות יחסית לתכנית הראשונה - זכור
זה לא רק התוצאות אלא הדרך - הנאה, הנעה ו... זהו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר
אנדריי09/12/2008אני חושב שאני ימשיך להתאמן ככה : (האפשרות השניה שרשמת לי) רגליים , חזה, כתף גב, ידיים ואני יוסיף רגליים... אני רואה ממש תוצאות בתוכנית הזאת, וזה כייף לי להתאמן ככה . יש את התוכנית חזה כתפיים רגליים רגליים גב יד קדמית ואותה אני לא עושה כי חזה כתפיים ואחורית זה לוקח הרבה זמן ואי אפשר להתמקד יותר מידי זמן על 3 שרירים בשעה וחצי...ויש המון תרגילים אני מעדיף את רגליים חזה כתף גב וידיים מה אתה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתכנית אימון
עופר09/12/2008לך על מה שאתה מרגיש שהכי נכון לך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא עופר
אנדריי10/12/2008זה מישהו אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)