שאלה לעופר קיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לעופר קיס
    אנדריי
    07/12/2008

אני הייתי תמיד מתאמן ככה אימון אחד- יד קדמית יד אחורית בטן אימון שני - חזה גב כתפיים ורגליים לא הייתי מתאמן כי אני רץ פעמיים בשבוע עכשיו, לפני כמה זמן בא המדריך בחדר כושר שלי ,ואמר לי שזה לא טוב להתאמן ככה ושני יעשה ככה: אימון אחד- חזה יד אחורית כתפיים אימון שני- רגליים יד קידמית גב מה אתה אומר? אני יכול עדיין להשאר בתוכנית הראשונה שלי? או שזה לא טוב וכדאי לעשות כמו שהמדריך בחדר כושר אמר לי? ( בתוכנית ההראשונה שלי אני רואה תוצאות)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לעופר קיס

הוספת תגובה

• למה עופר לא עונה אף פעם

אנדריי
    07/12/2008

ענת למה עופר לא עונה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות

עופר קיס
    09/12/2008

יש אימרה באנגלית : IF IT WORKS - DONT FIX IT . לכן:
    1. או שאתה נשאר בתכנית שלך וממשיך עם התוצאןת שאתה מקבל , כאשר הבעיה היא שאינך מחזק את חצי הגוף התחתון ( ריצה לא מחזקת רגליים)
    או
    2. מנסה את התכנית השניה לחודש פלוס ובודק את התוצאות יחסית לתכנית הראשונה - זכור
    זה לא רק התוצאות אלא הדרך - הנאה, הנעה ו... זהו
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עופר

אנדריי
    09/12/2008

אני חושב שאני ימשיך להתאמן ככה : (האפשרות השניה שרשמת לי) רגליים , חזה, כתף גב, ידיים ואני יוסיף רגליים... אני רואה ממש תוצאות בתוכנית הזאת, וזה כייף לי להתאמן ככה . יש את התוכנית חזה כתפיים רגליים רגליים גב יד קדמית ואותה אני לא עושה כי חזה כתפיים ואחורית זה לוקח הרבה זמן ואי אפשר להתמקד יותר מידי זמן על 3 שרירים בשעה וחצי...ויש המון תרגילים אני מעדיף את רגליים חזה כתף גב וידיים מה אתה אומר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תכנית אימון

עופר
    09/12/2008

לך על מה שאתה מרגיש שהכי נכון לך בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא עופר

אנדריי
    10/12/2008

זה מישהו אחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו