מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורדת בטןאושר07/12/2008
עופר שלום, אני בת 28, 1.55 , שוקלת 53 , כל השומן שלי מתרכז בבטן , בשאר חלקי הגוף אני מאוד רזה, אני יודעת שזה גם מבנה גוף אבל אני עושה הרבה פעילות ארובית כמעט כל יום שעה וחצי הליכהאו סטאפר כולל עיצוב ופילאטיס ועדין הבטן לא יורדת..הייתי רוצה שתמליץ לי איך ניתן להתמודד עם הבעיה הזו לקבלת תוצאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אושר הי
ענת פלדמן07/12/2008אני לא עופר אבל אולי אוכל לעזור, אם זה בסדר מבחינתך. האם את יודעת מהם אחוזי השומן בגוף שלך? לא ממדידה של משקל בחדר הכושר אלא אפילו ממחשבון לפי מדידת היקפים ונתונים אישיים? זה ייתן לנו תמונה מדוייקת יותר אם אכן מדובר במבנה גוף (למשל אם אחוזי השומן שלך נמוכים מאד) או שיש מקום לשיפור. ואז איך עושים זאת? כמה דברים:
1. תזונה נבונה. את יכולה לרשום לי מה את אוכלת ונראה איך אפשר לשפר. לא בהכרח כמה קלוריות אלא יותר הרכב תזונתי שחשוב להורדה באחוזי השומן
2. הפעילות האירובית שלך מצויינת, אם את נהנית ממנה המשיכי. אם זה מתיש ויותר מידי בשבילך - שווה לעשות הפסקה מידי פעם.
3. תרגילים ממוקדים לבטן, שלא "ימיסו" את השומנים אבל יעזור בחיזוק וחיטוב. אני מצרפת לך שני אייטמים שלי בנושא.
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7317
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7543* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אושר07/12/2008ענת שלום, אני שמחה שענית לי, אז בנוגע לשאלותיך 1. אני לא יודעת מה אחוז השומן שלי בגוף. 2. צהרים אוכלת אורז/פתיתים/תופ"א עם שניצל או עוף, ארוחת ערב סלט עם חביתה או פרוסת לחם עם גבינה/ריבה או דגנים עם דנונה או מרק, מידי פעם אוכלת תפוח או תפוז בין הארוחות. 3. כמעט כל יום עושה כפיפות בטן..חושבת שאולי לא עושה אותם נכון לכן אין תוצאות ואולי עדיף שאקח מאמן אישי אשמח לקבל עוד הצעות ממך על מנת לראות התקדמות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיופי
ענת פלדמן07/12/20081. רשמי לי את המייל שלך ואשלח לך מחשבון למדידת אחוזי שומן בגוף. או שפשוט שלחי לי מייל ואעביר לך אותו
2. מה אפשר לשפר? שניצל עדיף לא, בכלל מטוגנים שווה להוציא מהתפריט (אם זה הכרח המציאו ת אז רק פעם בשבוע כ"מנת כיף". אורז עדיף מלא, כך גם הלחם- דגנים.
שווה באמת לחלק את הארוחות במשך היום: בוקר,(חשוב, אפילו משהו קטן) ביניים, צהרים, ביניים, ערב. יש לי באתר דוגמאות וכדאי להתרשם.
כל יום: ירקות ושתי מנות פרי.
מים ! רק מים.
בסה"כ זה טוב.
העניין הוא שכפיפות הבטן לא ימיסו את השומן (שהוא רקמה נפרדת לחלוטין) אלא רק יחזקו את הבטן. התרגילים שצרפתי לך יכולים למקסם את האימון שלך אבל שוב, לא ימיסו את השומן. נראה מהם אחוזי השומן שלך ומשם נמשיך?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתובת איימל
אושר07/12/2008ענת שלום, אני יכולה להתקשר אליך על מנת להביא לך את המייל שלי...או שתשלחי לי את שלך ואני אשלח לשם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה מותק
ענת פלדמן07/12/2008וודאי. מה שמתאים לך. הנה המייל שלי: [email protected], יוצאת להביא את הקטנטנים מהגן. אשלח לך כשאחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)