מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה ודחופה!אנונימי19/07/2007
אהלן!
אני התחלתי שבוע שעבר להתאמן בחדר הכושר אני בן 15 שוקל 67 בערך!
והספקתי לעשות 3 אימונים (שזה כולל:תחילה 20 דקות חימום ולאחר מכן אימון כוח ולאחר מכן 30 עד 35 דקות הליכון ברמה 7)
וביום שני אחרי האימון כבר לא הרגשתי טוב ואתמול יום שלישי עלה לי החום וכאבים בחזה ובשרירי הבטן וכאבי ראש וסחרחורות אגב אחרי כל אימון כאב לי הראש!
אז השאלה שלי ממה זה נבע?????
והאם יש בעיה בתכנית האימון שלי?
ומתי אני צריך לחזור להתאמן???
והאם אני צריך לקחת תוספים?????????
מחכה לתשובה.... תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימי
אנונימי19/07/2007זה רק תופעת לאווי מהאימון הראשון זה ככה תמיד אל תיקח תוספים בנתיים אלה עם כן אתה רוצה להגדיל את מסת השריר אבל תיתיעץ אם מישהו מומחה יותר טוב אבל תיזהר לתוספים יש תופעות לוואי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה דחופה
עופר קיס19/07/20071. אם אחרי כל אימון כואב לך הראשעשה את הדברים הבאים
א. תשתה לפני האימון, תוך כדי ולאחריו
ב. תאכל שעתיים לפני האימון ארוחה לא כבדה מדי (אפשר עוף, פסטה וירקות מבושלים)
ג. תפריד בין אימון הכוח והחלק האירובי (אפשר בוקר ערב או יום כוח ויום שלאחריו אירובי
ד. תוריד את עצימות האימון - משקלים וסטים ובאירובי את הקושי
2. יתכן וחטפת איזה וירוס קטן שקשור או לא קשור לאימון. בכל מקרה לעולם לעולם על תתאמן
עם חום. חכה עד שתרגיש טוב יותר ואזי תתחיל עם ההנחיות שכתובות למעלה
3. אחרי אימון קשה יש כאבי שרירים ששיאם עלול להיות אחרי 48 שעות. כאבי שרירים שנמשכים מעל
3-4 ימים מעידים עלאימון לא מתאים מבחינת קושי.
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי משהו...
אנונימי19/07/2007תודה הבנתי את התשובה שלך אבל לא הבנתי מה ז"א להפריד בין אימון הכוח לאירובי?????
מה שאני מתכנן לעשות בחדר הכושר זה 3 פעמים בשבוע ואחרי כל אימון זה לפחות 48 שעות הפרש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי - המשך
עופר קיס19/07/20073 אפשרויות
בוקר כוח/אירובי ערב - הפוך .יום כן יום לא
6 ימי אימון יום כוח יום אירובי
אירובי /כוח מנוחה , מתיחות ובטן במשך 15-20 דקות בננה/פירות יבשים ואז החלק השני של האימון
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה חשובה!
אנונימי20/07/2007תודה רבה הבנתי!
אבל אם לא מסתדר לי לעשות את זה כי זה נורא בעייתי אין לי מספיק זמן לעשות 6 ימים למרות שזה אותו זמן אימון אבל זה קשה לי ללכת פעמיים!
יש אפשרות לעשות באותו פעם את אימון הכוח והאירובי???
כי אולי הבעיה היא שהרמתי משקל גבוה בישבילי!
ועוד שאלה תוספים כדאי לקחת????? מה זה נותן???ובערך מה המחירים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר אני מחכה לתשובה
אנונימי20/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתגובה חשובה
עופר קיס20/07/20071. כן, ניתן לבצע יחידה אחת עם שניהם
2. הורד קושי בשנייהם
3. קח מנוחה קטנה ובננה ביניהם
4. תוספים מומלצים לאנשים שמתאמנים קשה מאד, לאנשים שלא אוכלים נכון או עם בעיות ספיגה
ולאנשים שיש באפשרותם לקנות
אם אתה אוכל נכון ולא מעשן עבור שלושה אימונים שבועיים לא הייתי מייעץ לקחת תוספים - אלא אם יש חשיבות קריטית לעליה במסה- אזי הייתי ממליץ על שייק חלבון מייד אחרי האימון וארוחה תוך שעה לאחר מכן.
עופר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)