מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה מומלץ לקנות?חגית10/12/2008
רציתי להייעץ. אני רוצה לקנות מכשיר כושר לבית שלי. המטרה שלי הצרת היקפים. השאלה שלי איזה מכשיר עדיף, מכשיר הליכה או אליפטיקל? בתודה מראש, ללי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללי הי
ענת פלדמן11/12/2008את וודאי התאמנת כבר עם שניהם ויודעת מה את אוהבת יותר. ולכן זה אישי. המכשירים שאת מדברת עליהם הם לטובת הסבולת האירובית שלך ושריפת שומנים ולכן זה לא ממש משנה. התזונה שלך ותרגילי הכוח שתעשי במקביל ימקסמו את תוצאות האימון ויעזרו לך להשיג את המטרה. אישית אני בעד ההליכון, אבל זאת אני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
חגית11/12/2008ענת, דבר ראשון אני ממש מתפעלת ממהירות התגובה ומהתשובה המפורטת . מצאתי את הפורום הזה באקראי ואני פשוט מאושרת. אני מרגישה שיש כאן אנשים מקצועיים שאפשר להתייעץ איתם וששמחים לעזור. אין מילים!! ועכשיו לשאלה. שמעתי שהאליפטיקל מזיק לברכיים בטווח ארוך יותר ממסלול הליכה. האם זה נכון? בתודה מראש, ללי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה מותק
ענת פלדמן11/12/2008ו... אין מקריות בחיים.
התשובה היא - תלוי. זה מאד אישי, כמו כל דבר. יש כאלו רכיבה על אופניים יוצרת רגישות בברכיים יש כאלו שדווקא ההליכון (וודאי בריצות או בשיפועים גבוהים) ויש כאלו שהאליפטיקל.
אני בכלל בעד שבירת מחסומים, בבחינת נבואות שמגשימות את עצמן. אין שום הוכחה פיזיולוגית שאליפטיקל מזיק לברכיים, ושווה להשתחרר מזה תודעתית. לעניות דעתי פשוט נמאס מהאליפטיקל באיזשהו שלב. הליכה היא טבעית יותר לנו, ומבין השניים אני הייתי בוחרת הליכון. כמובן שאם זה מתאפשר כלכלית ויש גם מספיק מקום - עדיף שניהם... :))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)