מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח אם תעזור לי :)דורין13/12/2008
שלום אני מיתאמנת כבר חצי שנה בחדר כושר הבעיה שלי היא שמשבוע הבא אני אני לא יוכל להיתאמן כמה שבועות ביגלל הכדורים שהביאו לי לקבלת מחזור ביגלל שהפסיק לי מהדיאטה שעשיתי ואני צריכה לעבור בדיקות דם ליראות מה היה חסר לי השאלה שלי זה אם אני לא יתאמן תקופה של שבועים שלוש ואני ימשיך לאכול כמו שאכלתי שהיתאמנתי (היתי אוכלת בריא ומסודר)אני יוכל להשמין ביגלל שאני לא שורפת את הקלוריות ? למרות שאני עושה בבית כול יום 60 ד'ק באופנים וקצת מתיחות אבל בכל זאת זה לא זה כי בחדר כושר היתי עושה אירובי יותר קשה וגם אימוני כוח .. ויכול ליהות שמהתשובות של הבדיקות דם יגידו לי להפסיק להיתאמן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דורין הי
ענת פלדמן13/12/2008ראשית - בריאות שלמה.
אני שמחה שאת אוכלת בריא ומאוזן, זה חשוב. לא ציינת גיל, משקל, גובה, כל פרט יכול לעזור במתן תשובה כמה שיותר מתאימה עבורך.
טוב שאת בוחרת בבריאות ומטפלת בעצמך. אנחנו שורפים קלוריות במשך כל היום כולו, מעצם זה שאנו חיים (טפו טפו עד 120) פעילות אירובית - מכאן שמה, מהמילה אויר, חמצן. כלומר גם אם את לא עושה כלל פעילות את שורפת קלוריות. אם תתני לי את הפרטים שביקשתי נוכל להעריך כמה קלוריות בערך. כשת מבקשת לשמור על המשקל הרעיון הוא לשמור על איזון קלורי. הכנסה = הוצאה. לאכול את אותה הכמות שהגוף שלך שורף. ולכן זה בהחלט אפשרי. לפי דבריך רצוי יותר מהרגיל לאכול את כל אבות המזון, מספיק מינרלים ויטמינים וברזל. גם על זה נוכל לדבר אם תרצי.
מתשובות בדיקות הדם לא יאמרו לך להפסיק להתאמן, סביר להניח שינחו אותך לאכול מאכלים מסויימים , ועוד יותר סביר שיתנו לך תוספי מזון.עדכני אותי בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)