מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תודה על התשובה המהירה :)דורין13/12/2008
אמ אני בת 15 שוקלת 54 גובה 1.61 עכשיו יש לי שאלה אליך אם אני לא יתאמן בתקופה הזאתי של הבדיקות אני לא יעלה במישקל ? השריירים שעבדתי עליהם לא יהפכו לשומן ? יהיה לא נורא קשה לא ללכת לחדר כושר ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה בסדר יקירתי
ענת פלדמן13/12/2008את כנראה זקוקה לפסק בזמן הזה על מנת לטפל בעצמך.
בהנחה שתאכלי מאוזן ובריא את לא חייבת לעלות במשקל. אני מצרפת לך מחשבון BMR שנותן את השרפה הקלורית היומית שלך, את התוצאה יש להכפיל פי 1.2. אני אמנם נגד ספירה קלורית אדוקה אבל זה נותן מושג כללי. אני ממליצה לך להציץ באתר שלי, יש שם דוגמאות של תפריטים.
שומן זו רקמה נפרדת לגמרי מרקמת שריר, ולכן השריר אינו יכול להפוך לשומן ולהיפך.
דעי לך שגם אם את עושה הפסקה של כמה שבועות ומרגישה ירידה במסת השריר קל יהיה לך לחזור לעניינים מהר מאד.
http://www.beok.co.il/Calculator_BMR.aspx
אחרי ההכפלה זה יוצא שאת יכולה לאכול 1670 קלוריות ליום גם ביום ללא אימון ולא תעלי במשקל. עכשיו אולי את גם מבינה למה הפסיק המחזור, יכול להיות שגם בימי אימון אכלת פחות מזה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
דורין13/12/2008היתי אוכלת בן 1000 ל1100 קלוריות ליום .. ועכשיו ביגלל שאני לא יתאמן תקופה אני בטח יצטרך לאכול פחות בכדי לא להשמין ...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו
דורין13/12/2008למרות שאני לא יתאמן בחדר כושר תקופה של כמה שבועות אני ימשיך לעשות בבית באופני כושר 60 ד'ק אבל אני עדין לא ירגיש שזה כמו בחדר כושר .. כי באופנים אני ביכלל לא מרגישה כאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי אמר
ענת פלדמן13/12/2008שאת צריכה להרגיש כאבים כשאת עושה ספורט? כושר זו הנאה וכיף ולא צריך לכאוב... 60 דק' אופניים זה המון, מעל ומעבר, ואם אמרו לך להפסיק לעשות פעילות אז גם אל תפדלי לעת עתה.
את אמורה לאכול בהתאם. דורין, הפסקת המחזור זהו אות מצוקה של הגוף שלך. טוב שאת מטפלת בזה בזמן. בואי נעשה לאט לאט סדר בדברים על מנת שתמצאי לך את דרך המלך לבריאות שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך :)
דורין13/12/2008ועוד שאלה אחרונה וזהו :) האופני כושר שאני עושה בבית אני לא מרגישה שום כאב ואני אפילו לא מזיעה . ? אז מה זה אומר שזה לא עוזר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא דוריני
ענת פלדמן13/12/2008קראי היטב מה שרשמתי לך בשתי התשובות שלי.
שורה תחתונה: אכלת פחות מידי. וזה לא בריא. לפי הנתונים שלך גם אם תאכלי בערך 1600 ליום בלי פעילות לא תעלי במשקל. את יכולה להיות רזה ובריאה, זה בסדר. עכשיו את עושה זאת עם מודעות ואחריות על גופך. מה שאכלת קודם היה מעט מידי. וטוב שאת מטפלת בעצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)