שאלה לגבי צריכת תוספי חלבון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי צריכת תוספי חלבון
    ברק
    14/12/2008

שלום. התחלתי לצרוך תוסף חלבון-אבקת חלבון לטובת העלאת מסת שריר. אני מתאמן פעמיים בשבוע בחדר כושר ושוחה פעמיים בשבוע בימים שונים. שאלתי היא באילו ימים עלי לצרוך את תוסף החלבון? האם עלי לצרוך אותו רק בארבעת ימי האימון או שמא אני צריך להמשיך ולצרוך אותו גם בשאר ימי השבוע מאחר והשריר נבנה גם בימי המנוחה? האם יש הבדל במינון שעלי לקחת בין יום מנוחה ליום אימון? לגבי קריאטין- הבנתי שאותו אני צורך רק בימי אימון. האם אני צודק? אגב, ימי המנוחה שלי הם בדרך כלל לכל אורך הסוף שבוע והאימונים בראשון עד רביעי או חמישי.... אשמח לתשובה מפורטת... תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ברק הי

ענת פלדמן
    15/12/2008

אני לא חסידה גדולה של האבקות וודאי לא של הקריאטין אבל לא אלחם נגד. בימים של אימון כמובן, בימים ללא אימון ובכלל כדאי להיות מודע לתזונה שלך, פחממות - חלבונים - שומנים, כמויות ושעות. נוכל לדבר על זה אם תרצה. השריר נבנה במנוחה, זה נכון, ואכן רצוי אחרי אימון לשלב ארוחה של חלבונים ופחממות - השילוב חשוב - אבל בימים ללא אימון לאכול כרגיל ונכון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קריאטין במיוחד,וגם אבקת חלבון,גורמי

מוטי
    20/12/2008

גורמים לעומס על הכליות ולכן אסור לצרוך את שניהם ביחד.לכל אחד מהם תפקיד אחר.חשוב לשתות הרבה מים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו