מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לייעוץ ....קצת נואשתangelina17/12/2008
שלום אני בת 27 וגובהי 1.72/3 ומשקלי 65 מזה חודשיים שאני עוסקת בפיתוח הגוף, כלומר כפיפות בטן, הרמת משקולות, מתח יותר מתרכזת בבטן, הבעיה שיש לי "כרס" קטנה, הבטן התחתונה מתחת לפופיק ממש... כמו כרס של בירה, ואני לא שותה בירה חחח רציתי לשאול איך אפשר להסיר אותה, הכוונה שתהיה שטוחה, יש לציין כי הבטן העליונה מה שנקרא קיר הבטן, שרירית וחטובה ומתחילה "לתפוס צורה" השרירים מאד חזקים שם ורק הבטן התחתונה עם ה"שומן" הלא רצוי הזה... רציתי לשאול אם יש קשר לתזונה, אם כן אז מה עליי לעשות איזה תזונה עליי לאכול , מה זה מאכלים רזים, אממ ועוד שאלה, על מנת להגדיל את מסת השרירים, הכוונה מה עליי לאכול, אני יודעת מסיפורים והמלצות שצריך פחמימות, וחלבונים, וקוט'ג,טונה,ביצים וכו'... רציתי לדעת יותר ספיציפית מה עליי לאכול(האם יש איזה תפריט שיכול לעזור לי, לכוון אותי) והאם הליכה תתרום גם להורדת הבטן התחתונה? או למשל שחייה?או שעליי להתרכז ולהמשיך עוד בכפיפות הבטן שאני עושה... תודה לכל מי שעוזר :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
ענת פלדמן17/12/2008כפיפות הבטן שאת עושה הן מצויינות לחיזוק הבטן. הן לא "ימיסו" את השומן שכנראה מצטבר באזור הזה. זה נכון שהתזונה שלך היא חשובה, וודאי הפעילות האירובית על מנת להביא לשריפת שומנים ולשריפה קלורית. אני מפנה אותך ברשותך לאתר שלי, יש שם הסברים פיזיולוגיים, דוגמאות לתפריטים רלוונטיים, זה יכול לעשות סדר.
לגבי התפריט - גם כאן יש כמה עקרונות שכדאי לאמץ כשמילת המפתח היא מודעות. לכמות הקלוריות שעליך לצרוך (נתחיל ממחשבון BMR שאני מצרפת לך, את התוצאה הכפילי פי 1.2), שמירה על 5-6 ארוחות ביום, לשתות רק מים, פחממות לפני האימון - כשעה לפני, וחלבון בשילוב עם פחממה אחרי האימון.
שחייה היא ספורט מופלא, ממליצה בחום.
מצרפת כתבה על תרגילים לשרירי הבטן.
נתחיל?
http://www.beok.co.il/Calculator_BMR.aspx
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7317* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה נהדרת!!
angelina17/12/2008תודה רבה לך את מקסימה, אני קופצת לאתר :) בתקווה להצליח בכל מה שייעצת לי... אני נושמת ספורט פשוט , כל חיי התעסקתי , ואתעסק :) וחשוב לי הקטע של הכושר הגופני מעבר לשריפת שומנים רצויה (זה תמיד טוב) גם כושר תמידי, זה תמיד סיפוק בשבילי :) תודה רבה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:))
ענת פלדמן18/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)