זקוקה לייעוץ ....קצת נואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לייעוץ ....קצת נואשת
    angelina
    17/12/2008

שלום אני בת 27 וגובהי 1.72/3 ומשקלי 65 מזה חודשיים שאני עוסקת בפיתוח הגוף, כלומר כפיפות בטן, הרמת משקולות, מתח יותר מתרכזת בבטן, הבעיה שיש לי "כרס" קטנה, הבטן התחתונה מתחת לפופיק ממש... כמו כרס של בירה, ואני לא שותה בירה חחח רציתי לשאול איך אפשר להסיר אותה, הכוונה שתהיה שטוחה, יש לציין כי הבטן העליונה מה שנקרא קיר הבטן, שרירית וחטובה ומתחילה "לתפוס צורה" השרירים מאד חזקים שם ורק הבטן התחתונה עם ה"שומן" הלא רצוי הזה... רציתי לשאול אם יש קשר לתזונה, אם כן אז מה עליי לעשות איזה תזונה עליי לאכול , מה זה מאכלים רזים, אממ ועוד שאלה, על מנת להגדיל את מסת השרירים, הכוונה מה עליי לאכול, אני יודעת מסיפורים והמלצות שצריך פחמימות, וחלבונים, וקוט'ג,טונה,ביצים וכו'... רציתי לדעת יותר ספיציפית מה עליי לאכול(האם יש איזה תפריט שיכול לעזור לי, לכוון אותי) והאם הליכה תתרום גם להורדת הבטן התחתונה? או למשל שחייה?או שעליי להתרכז ולהמשיך עוד בכפיפות הבטן שאני עושה... תודה לכל מי שעוזר :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לייעוץ ....קצת נואשת

הוספת תגובה

• הי

ענת פלדמן
    17/12/2008

כפיפות הבטן שאת עושה הן מצויינות לחיזוק הבטן. הן לא "ימיסו" את השומן שכנראה מצטבר באזור הזה. זה נכון שהתזונה שלך היא חשובה, וודאי הפעילות האירובית על מנת להביא לשריפת שומנים ולשריפה קלורית. אני מפנה אותך ברשותך לאתר שלי, יש שם הסברים פיזיולוגיים, דוגמאות לתפריטים רלוונטיים, זה יכול לעשות סדר.
    לגבי התפריט - גם כאן יש כמה עקרונות שכדאי לאמץ כשמילת המפתח היא מודעות. לכמות הקלוריות שעליך לצרוך (נתחיל ממחשבון BMR שאני מצרפת לך, את התוצאה הכפילי פי 1.2), שמירה על 5-6 ארוחות ביום, לשתות רק מים, פחממות לפני האימון - כשעה לפני, וחלבון בשילוב עם פחממה אחרי האימון.
    שחייה היא ספורט מופלא, ממליצה בחום.
    מצרפת כתבה על תרגילים לשרירי הבטן.
    נתחיל?

http://www.beok.co.il/Calculator_BMR.aspx
    http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7317

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה נהדרת!!

angelina
    17/12/2008

תודה רבה לך את מקסימה, אני קופצת לאתר :) בתקווה להצליח בכל מה שייעצת לי... אני נושמת ספורט פשוט , כל חיי התעסקתי , ואתעסק :) וחשוב לי הקטע של הכושר הגופני מעבר לשריפת שומנים רצויה (זה תמיד טוב) גם כושר תמידי, זה תמיד סיפוק בשבילי :) תודה רבה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :))

ענת פלדמן
    18/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו