חוסר פרופורציה בין הזרועות לשרירים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר פרופורציה בין הזרועות לשרירים
    אנדריי
    17/12/2008

עופר/ וענת - שאלה בשבילכם מתאמן קרוב לשנה. ו כנראה שהתמקדתי יותר על הידיים מאשר החזה כתפיים וגב . היום יש לי ידיים גדולות, אפשר להגיד מאוד גדולות, וחזה כתפים וגב יחסים קטנים לידיים. השאלה שלי היא איך להמשיך להתאמן? שאני חייב להתחשב ב: לא להוריד מהמאסה של היידים ,אבל מצד שאני אני לא רוצה להתאמן על היידים בגלל שלא יהיה יותר נזק והם יהיו יותר נפוחות, ואני חייב להתחיל להתאמן על החזה והכתפיים איך לסדר את האימונים??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איזון בגוף

ענת פלדמן
    18/12/2008

אני שמחה שאתה חושב על איזון, עדיף מאוחר... כמה דברים:
    1. אין כזה דבר ניפוח יתר- יש לך מקסימום שאתה איתו יכול לגדול מבחינת הגנים שלך. אז זה לא שהזרועות ימשיכו להתנפח.
    2. התחל לעבוד על כל השרירים בגוף. גם בטן, גם רגליים, וכן - גם גב וכתפיים ושכמות.
    3. זרועות: לא להפסיק לגמרי, ממילא תחזק אותם כשתעבוד על פלג הגוף העליון
    אתה שומר על תזונה? מתאמן אירובית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

אנדריי
    18/12/2008

כן, אני שומר על תזונה פחממות לפני האימון, חלבונים ופחממות אחרי האימון ואירובי- אני רץ פעמיים בשבוע...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעולה

ענת פלדמן
    18/12/2008

אמץ את ההמלצות שלי ותעדכן בהמשך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו