מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ..:)17/12/2008
היי ענת יש לי שאלה אלייך נכנסתי למחשבון הזה שבו מודדים אחוז שומן דרך עיקפים פעם ראשונה שאני מודדת הקיפם ..בבטן בקו הטובור יצא לי 75 הגיוני?.. וביריכים 53 בערך והתוצאה יצאה 16 אחוז שומן במדידה אצל דיאטנית יצא לי 24 אחוז שומן אני שוקלת 52 גובה 1.65
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה
:)17/12/2008המדידה אצל הדיאטנית היתה על מין משקל כזה יותר נוטה להאמין שאני ל16 כי אני רזה ! אך גם 16 מוגזם מדי..יותר מדי נמוך וביריכים באתר לא היה כתוב 53..הכי קטן היה 60 ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי :)
ענת פלדמן18/12/2008משהו לא מסתדר לי, כנראה שלא מדדת נכון בהיקפים. זה מאד תלוי במבנה הגוף שלך - בקשי מאמא שלך שתמדוד או מחברה בדיוק לפי ההוראות במחשבון. עדכני אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
:)18/12/2008עדין אותו דבר. גם לי זה לא הגיוני זה נשמע חסר פרופרציה בנתונים אך הגוף שלי ממש לא ככה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקטונתי
ענת פלדמן18/12/2008בהנחה שהזנת הכל נכון, שזכרת לשים על "נקבה" ולא על "זכר", בהנחה שמדדת נכון - קצרה ידי בחוות דעת בשלט רחוק... 16 זה נמוך מידי, כנראה זה משהו באמצע. אם זה ממש מטריד אותך שווה ללכת למכון שבודק בצורה מדוייקת, למשל בוינגייט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)