איזה עצביםםםם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזה עצביםםםם
    גיא...
    18/12/2008

ענת המנהל מלון הבן זו** הזה אומר שאפשר להכנס לחדר כושר רק מגיל 17, ואני יהיה בן 15 בחודש הקרוב... ואין לי סבלנות לחכות, מה החוק אומר? מאיזה גיל מותר להתחיל להתאמן? והוא עוד חושב שהחדר כושר שלו זה הקיבוץ שלי ואני לא ישאל את הגרמני הזה מה לעשות... אני לא משלם לחדר כושר כי זה קיבוץ.. אבל הדבר שהכי הכי מעצבן אותי זה שילדים שכן משלמים ושהם לא מהקיבוץ, נותנים להם להכנס חופשי, אפילו אם הוא לא בני 17..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איזה עצביםםםם

הוספת תגובה

• גיא שלח

ענת פלדמן
    18/12/2008

לי מייל ואעביר לך משהו שיכול לעניין אותך, חומר עיוני (כולל חוקים) ומעשי על כושר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנה....

גיא...
    18/12/2008
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלחתי

ענת פלדמן
    18/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו