עזרה נדרשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה נדרשת
    ג'רמי
    18/12/2008

שלום לכולם לפני הכל ,אם אני נמצא בפורום הלא נכון אז בבקשה אם תוכלו להפנות אותי זה יהיה מצויין,ולעזרה שאני צריך : זה קצת מביך אבל אני דיי נואש ואני חייב עזרה אני 170, שוקל 65 -יכולים להבין שאני לא עם עודף משקל או תת משקל.. אבל אני סובל מבעיה שנורא מפריעה לי בנוגע לגוף שלי, הישבן שלי הוא דיי גדול ביחס לאחרים(ודואגים לרדת עליי בנוגע לזה לצערי )(וכן,תצחקו :)) ולא מבחינת רוחב או אורך אני לא יודע מה אבל אני חושב שזה שומן שזה הופך אותו ל"בולט" מתבקש שאני אשתף אותכם בזה שלא ניצלתי זמן על ספורט כלשהו לצערי ,לא ריצה ,ג'וגינג, כדורגל וכו' רק שעות על גבי שעות מול המחשב מה הבעיה אצלי,האם ניתן לפתור אותה? האם זאת גנטיקה? חוסר בספורט? אני אודה לכל עונה\עוזר תרגילים שיעזרו לי,ספורט שיעזור- כל דבר יתקבל בברכה.. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה נדרשת

הוספת תגובה

• ג'רמי הי

ענת פלדמן
    18/12/2008

לא ציינת בן כמה אתה...
    שילוב של ספורט כושר ותרגילים, מתיחות ונשימות, תזונה נכונה, - זה חשוב לבריאות הכללית שלנו. לכן אני ממליצה להתחיל בהדרגה, לחשוב על משהו שמתאים לך, נוכל לחשוב על זה ביחד, ופשוט לעשות. ספורט, לאכול נכון, לאמץ מודעות ולפעול.
    המקרה שאתה מתאר מתחלק לשניים:
    1. חיצונית: פיזית אתה רואה בעיה, זה יכול להיות קשור לגנטיקה, למבנה הגוף שלך, וזה יכול להשתפר למרות ועל אף - באמצעות ספורט אירובי (לשריפת שומנים שאולי מתרכזים שם) ואנאירובי (לחיזוק השריר) וכמובן תזונה נכונה
    2. מנטלית. אתה מרגיש לא מרוצה, והעבודה היא בראש. למד לקבל את עצמך, לאהוב את עצמך כמו שאתה - תוך כדי התהליך הפיזי. יש לי כלים, יש טכניקות, התהליך מרתק, אם כי קצר והתוצאות קסומות. אחת הטכניקות אני מכנה אותה "21" כי יש לתרגל אותה במשך 21 יום ברציפות וכך מתכנתים את תת המודע לקבלה ואהבה עצמית, מנקים שליליות ומכניסים חיוביות. אני לא יכולה להעביר את זה כאן כי שלחתי את זה ל"מנטה" ואני מנועה מלהוציא את זה עד שהם מפרסמים.
    אבל המסר שלי הוא אופוימי (תמיד) יש פיתרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד עזרה

ג'רמי
    18/12/2008

אני בן 21,אשמח נורא לקבל משהו שיעזור(משהו פרקטי להתחלה מהירה יהיה מצויין). כל דבר! אם תוכלי צרי איתי קשר בפרטי או במייל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו פרקטי

ענת פלדמן
    19/12/2008

זה להתחיל: פעילות אירובית 3 פעמים בשבוע :ריצה או שחייה או אופניים. פעילות אנאירובית: חיזוק לכל שרירי הגוף בכלל, סקווטים (מכרעים) יחזקו בין היתר גם את הישבן.
    אוכל: מה אתה אוכל? כמה ? להתמקד במאכלים הבריאים יותר. לשתות רק מים.
    אתה מומזן להציץ באתר שלי, יש שם כמה הסברים וטיפים שיכולים לעזור. אני פה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו