אימון בבוקר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון בבוקר
    שרון
    21/07/2007

מה עליי לאכול לפני אימון אם אני מתעמלת בבוקר (בערך שעה אחרי שאני מתעוררת) ומה אחרי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימון בבוקר

הוספת תגובה

• תזונה נכונה

עמית קליין
    21/07/2007

נושא התזונה לפני האימון ואחרי האימון חשוב ביותר לביצוע יעי של פעילות גופנית
    על כן בבוקר הייתי ממליץ לך לאכול רוסת לחם קל +מעט גבינה כחושה או ברנפלקס+יוגורט דל שומן
    ומי אחרי האימון תמר יבש או מעט ענבים ומעט אחרי כן סוג של פחמימה מורכבת לדוגמא פריכיות אורז ומנת חלבון (גבינה ,ביצה,טונה,יוגורט ,חלב )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות

שרון
    21/07/2007

תודה רבה על התשובה, יש לי עוד כמה שאלות:
    1. האם אפשר לפני האימון ברנפלקס עם חלב 3% במקום עם היוגורט? זה משנה?
    2. האם אפשר אחרי האימון במקום פריכיות אורז ומנת חלבון לאכול ארוחת צהריים מלאה, לדוגמה חזה עוף עם פסטה/אורז/תפו"א מעט קטניות וסלט ירקות? זו גם ארוחה עם פחמימה מורכבת וחלבון לא?

תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קוצו של יוד

עמית קליין
    22/07/2007

בהחלט אפשר לאכול ברנפלקס עם 3% אך קחי בחשבון את כמות השומן שצרכת שהיא מיותרת כי יש מוצרי חלב דלי שומן והם כמובן עדיפים
    לגבי שאלתך השנייה קודם כל לא לשכוח את מנת הפחמימות עם אנדקס גליקמי גבוהה (מתפרקת מהר בגוף קרי תמר או ענבים או דבש)ולגבי הארוחה קחי בחשבון שפסטה +קטניות הם כמות פחימות לא מבוטלת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו