תחרויות פאוורליפטינג בישראל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחרויות פאוורליפטינג בישראל
    שלמה אליהו
    19/12/2008

ראשית, ברכות לגב' פלדמן ולמר קיס על ניווט זירת ההתדיינות המוצלחת. אני מתרשם מאוד מגישתכם המקצועית וה"אכפתית". יישר כח. ולעניין: אני בחור בן 74. כל חיי עסקתי בפעילות גופנית ובשנים האחרונות התחלתי להתאמן בהרמת משקולות באופן שיעשה את אחי הפנסיונרים גאים. מעטים הם בחדר הכושר, ובכלל זה הצעירים שביניהם, המשתווים אלי בכח שריריהם (או בעוצמת הריגוש שמעורר המראה של גופם החסון בלבבותיהן של הבנות). כמדומני, הגיע הזמן "לקחת את זה לרמה הבאה" ולהתחרות באופן מקצועי עם שאר ענקי ארצינו. לטעמי ספורט הפאוורליפטינג, בו נמדד האתלט על פי סך המשקל שמרים בשלושת התרגילים העיקריים (לחיצת חזה, מכרעה והנפה מתה) הוא הבימה לה אני זקוק לצורך ההוכחה לכל את עוצם ידי ואת אמיתות העובדה שגם בגיל השלישי אפשר. ברצוני אם כן הוא לברר פרטים על הקיום של תחרויות בספורט זה בארצינו וזאת כמובן באם אמנם קיום כזה הוא ישנו. איחולים חמים, שלמה אליהו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עופר?

ענת פלדמן
    20/12/2008

שלמה יקר, תודה על המילים החמות. עופר ידידינו מקורב יותר ממני לחדרי הכושר אני בטוחה שהוא יודע טוב ממני לכוון אותך בנושא. מחכה גם אני לשמוע את תשובתו. שבת נפלאה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו