לעופר-שאלה לגבי יד קדמית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לעופר-שאלה לגבי יד קדמית
    אבי
    20/12/2008

לאחר שענת הציעה לי להיעזר בך אז זוהי שאלתי: אני בן 15 ו-8 חודשים,ואני לא מסופק מהתפתחות היד הקדמית שלי כמו כל שאר חלקי הגוף, לכן ברצוני לשאול אותך האם להמשיך בעבודה כזו שמדריך אחר המליץ לי וכתוב בשאר המאמרים (היפרטרופיה) : 3 תרגילים שהם: פטישים ,מוט W בעמידה,משקולות בודדות בשיפוע 10 (דאמבלים) העבודה: במשקל מקסימלי סט ראשון 10 שני 8 שלישי 6 במידה ורק עליתי משקל אני עושה סט ראשון 8 שני 6 ויורד משקל ועושה איתו 8-10 חזרות. או לעבור לעבודה כזו שבמקרה המדריך החדר כושר יש לו את אותו מבנה גוף שלי בדיוק והוא משתמש בחומרים וכך הוא המליץ לי : 4 תרגילים ליד קדמית : משקולות בשיפוע 10 על הספסל כמובן,פטישים,מוט W בעמידה ומשיכת כבלים (אני יושב והיד מונחת על ספסל קטן בשיפוע שלילי כך שהיד באלכסון ואני מושך כבל במכונה) העבודה : משקל שאני יכול לעשות איתו 12-11 חזרות אך בסט אני עושה 10 חזרות 3 סטים ככה לכל תרגיל מבין ה-4. חשוב לציין שהמדריך לוקח סטרואידים אך מבנה גופו כמבנה גופי וגם לו היה בעיה עם היד קדמית כמוני,הוא אמר לי שהוא היה מרים משקלים כבדים 7 שנים היא לא גדלה,וכאשר הוא עבר להרים משקלים בינוניים-קלים היא גדלה הרבה והתעצבה כמובן. דרך אגב גם המבנה של היד שלו בדיוק כמו המבנה של היד שלי. אז האם לעשות את הצעה א'? או ב'? ומדוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לעופר-שאלה לגבי יד קדמית

הוספת תגובה

• למה עופר לא עונה?

אבי
    20/12/2008

*כותרת*

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבי, קיבלת את המייל ששלחתי לך?

ענת פלדמן
    20/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת קיבלתי.

אבי
    21/12/2008

שלחתי לך אימייל חוזר. תודה על העזרה . חג שמח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :))

ענת פלדמן
    21/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו