מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השמנהיוסי22/12/2008
שלום אני בן 19 שוקל 47 וגובהי הוא 160. אני מטופל אצל דיאטנית שהכינה לי תפריט לעליה במשקל, אני צריך להגיע למשקל תקין של 51. רציתי לדעת מה לעשות ואיזה תרגילים אפשר לעשות בבית כדי שלא יצטבר לי שומן(צמיגים)בבטן שאני יהיה במשקל של 51 ?,כי פעם שהיתי שוקל 60 היה לי המון צמיגים באזור הבטן ובצדדים, ואיך אפשר לעשות שהשומן יתמלא לי באזור הישבן(כי שמה חסר לי)ולא בבטן בצדדים וברגלים תודה רבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסי הי
ענת פלדמן22/12/2008הפיזור של השומן בגוף הוא לא ממש באחריותינו. כלומר אנחנו לא יכולים לכוון אותו להגיע למקום זה או אחר. ובאופן דומה - תרגילי כוח לשרירי הבטן יחזקו אותה אבל לא ימיסו את השומנים.
שים לב שאתה אוכל מאכלים מזינים ובריאים בעלי ערך גליקמי נמוך. במקביל כדאי לעבוד על כל השרירים בגוף ולפתח מסת שריר. לא רק בבטן גם פלג הגוף העליון והתחתון. שכיבות סמיכה, כפיפות בטן, מכרעים, כדאי גם עבודה עם משקלים - או בחדר הכושר או בבית. תרגילים כאלו יש המון - חיפוש באנטרנט - בעיקר באנגלית - ייתן תרגילים מצולמים וקטעי וידאו. האם עבודה בחדר הכושר זה משהו שבא בחשבון מבחינתך? זה נשמע מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת
יוסי22/12/2008כרגע אין באפשרותי ללכת למכון כושר, רציתי לדעת האם יש לך תרגילים מסוימים או תוכנית לשלוח לי תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגילים לבטן
ענת פלדמן22/12/2008http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7543
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7317* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת
יוסי22/12/2008ענת רציתי לדעת על כמה כפיפות בטן את ממליצה לי ליום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
ענת פלדמן22/12/2008מאד אישי, תתחיל מהתרגילים שצרפתי לך, תעלה בחזרות אם זה קל לך. עבוד לאט, תנשום נכון תוך כדי ותמקד את המחשבה על השרירים הפועלים. חשוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)