היי ענת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי ענת
    חיים
    22/12/2008

הרבה זמן לא דיברנו לצערי בגלל מחסור זמן, כבר סיימתי מחזור ראשון של התוכנית שלי 3 שבועות אבל יש לי משהו שלא קשור לתוכנית. אני נראה שמן פשוט ככה שמן עם כרס אולי לא תמיד היא בולטת אבל כרס יש אין לי מושג כמה אני שוקל כרגע פעם אחרונה שבדקתי הייתי 75KG אני כמעט בטוח שעליתי עוד איזה 2 ק"ג, הנה כמה תמונות כדי שתביני למה אני מתכוון לדעתי אני צריך לעשות חיטוב קצר כדי להוריד נוזלים כי כמעט חודש וחצי לא עשיתי ספורט בצורה סדירה חוץ מהאימונים אולי 5 פעמים יצא לי לשחק כדורגל וזהו ובשביל אחד שהיה משחק כמעט כל יום והיה לי סיבולת טובה מאוד זה די מאכזב!

זהו מה את אומרת חיטוב??? או להמשיך מסה עוד חודש וחצי ואז לחטב קצת, הדבר היחיד שאני יכול להעיד עליו לטובה שהידיים שלי גדלו מאז שהתחלתי את התוכנית החדשה את יכולה לראות את זה בתמונה השנייה וגם הרגליים גדלו יש בגדים וג'ינסים שכבר צמודים עליי מאוד ורק לפני חודש לבשתי אותם, ואני חושב שהגב קיבל צורה יפה וזהו. מקווה לעזרה מכל מי שיכול לעזור!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי ענת

הוספת תגובה

• הי מותק

ענת פלדמן
    22/12/2008

את התמונות לא קיבלתי, אתה יכול לשלוח לי במייל, אבל זה לא משנה, אני מאמינה לך. תזונה ! מקום ראשון. מה קורה עם התזונה שלך? וודאי שפעילות אירובית שירדה לאחרונה יכולה להשפיע על אחוזי השומן. אפשר לגוון עם חיטוב, אפשר להמשיך כרגיל ולשפר תזונה ופעילות אירובית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו