מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה להשמיןגילי23/12/2008
שלום אני בן 24 , גובה 169, שוקל 66 ק"ג . כמו שאתם בטח מבינים אני רזה ואני מאוד רוצה להשמין ובעיקר להגדיל מסת שריר. נרשמתי לאחרונה לחדר כושר (לפני 3 שבועות) ואני מתאמן לפחות 3 פעמים בשבוע אימוני כוח ובמקום לעלות במשקל הופתעתי לגלות שירדתי 2 קילו (הייתי שוקל לפני 68). מה הסיבה לכך? האם נכון עשיתי שנרשמתי לחדר כושר? חשוב לציין שהתחלתי לקחת שייק לעלייה במסה ולשלב אותו עם הארוחות (אוכל פעמיים 3 ביום). דבר נוסף הוא שעד לפני 8 חודשים הייתי שוקל 58 ק"ג. מה עלי לעשות ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילי הי
ענת פלדמן23/12/2008אתה רק בהתחלה. זה נכון שאנחנו רוצים לראות תוצאות - ועכשיו, אבל זה לוקח זמן. הירידה שלך במשקל יכולה להעיד על עבודה מאומצת שהגוף שלך מבצע, שריפה קלורית מוגברת ואיזון קלורי שלילי בסופו של יום. אכילה של 6 ארוחות ביום (גם מנת ביניים קלה היא ארוחה), אכילה של מספיק קלוריות (השייק במקרה הזה הוא כנראה לעניין, היזהר מעומס יתר של חלבונים) שלב יותר פחממות למשל. אתה יכול לספר לי בדיוק מה אתה אוכל ומתי ונראה אם זה מספיק לך.
ספר גם מה אתה עושה בחדר הכושר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רזה מדי
אהרון23/12/2008אתה במפורש לא רזה מדי אפילו תוריד עוד 3 קילו, למעט במקרה שמבנה הגוף שלך רחב מאוד.. הפרמטר החשוב הוא אחוז השומן. מדידת אחוז השומן נותנת בעקיפין אינדיקציה גם לגבי מסת השרירים יחסית למשקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)