כושר אינטנסיבי והתבגרות/ הזדקנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כושר אינטנסיבי והתבגרות/ הזדקנות
    אורי
    23/12/2008

שלום! אני עושה עבודה בנושא ההשפעה של כושר אינטנסיבי בגיל ההתבגרות על הגדילה וההזדקנות בגיל מאוחר יותר. האם מישהו יכול לעזור לי בנוגע למקורות שעוסקים בנושא הזה, האם לדוגמא אצל ספורטאים מקצועיים רואים בגיל מאוחר יותר השפעה על ההזדקנות? או עד כמה בריא בכלל לעסוק בכושר בצורה אינטנסיבית+? האם כשבן אדם יהיה כבר בגיל 50+ יהיה לו השפעה ממה שעשה בגיל צעיר יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אורי הי

ענת פלדמן
    23/12/2008

יופי של נושא לעבודה. אני ממליצה לך לעשות חפוש בגוגל, לא רק בעברית, המאגר שם בלתי נדלה. אני מנועה מלהפנות אותך ישירות מהפורום הזה לאתרים מתחרים, בהחלט תוכל לנצל את הבמה הזו לשאול גולשים לגבי החוויות האישיות שלהם ואולי לשלב זאת בעבודה כנספח או בשילוב עם דוגמאות ממחקרים. כלומר לשלב את הפן האישי יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוף

אורי
    23/12/2008

לא כ"כ מצאתי מקורות בגוגל. תוכלי אולי לכוון אותי עוד יותר???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיקרון

ענת פלדמן
    23/12/2008

כדאי מאמרים באנגלית, לא תהיה ברירה. אני מתחילה אימונים עד הלילה אבל מחר אנסה למצוא לך משהו רלוונטי, אעביר אותו בפורום, זה כנראה יהיה באנגלית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעילות והזדקנות

עופר קיס
    24/12/2008

נסה Longitudinal Study Links
    או ב PUB MED הכנס את המילים מחקרי ופעילות גופנית - בהצלחה
    אני מקרי רק מחקר אחד שרץ קרוב ל 30 שנה של מרצים לפעילות גופנית באמריקה ששמרו על פעילות אינטנסיבית ויש להם נתונים אמיתיי - אך כמות הנחקרים קטנה כאשר חלקם כבר מתו.
    לצערי אני לא זוכר את שם המקור.
    אחלה נושא
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לכם!

אורי
    25/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו