גמישות וחיטוב ישבן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמישות וחיטוב ישבן
    : >
    23/12/2008

1. אני בת 14 ואני מאוד גמישה, אני מצליחה לעשות שפגאט בנות בשמאל ובימין ועוד כמה דברים אך אני לא מצליחה לעשות שפגאט בנים. האם יש תרגילים שיכולים לעזור לי בנושא הזה ? 2. הייתי רוצה לחטב את הישבן שלי מכיוון שהוא די גדול לגילי, ושמעתי על התרגיל של כיווץ אבל הבנתי שמהכיווץ הזה הישבן שלי יהייה מכווץ בסוף, ואני רוצה שהוא יהייה קטן יותר. מה אני יכולה לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמישות וחיטוב ישבן

הוספת תגובה

• גמישות וישבן

ענת פלדמן
    23/12/2008

1. למה את צריכה צעשות שפגט בנים? ובכל זאת, שבי בישיבת פיסוק, הישעני על הידיים כשהן מונחות מאחורי הטוסיק והרימי את עצמך עמעט למעלה כשאת מחליקה בזהירות קדימה לפיסוק רחב יותר. החזיקי בשיא המתיחה (ללא ניעות !). זה בסיס לשפגט בנים, אבל זה ממש לא נחוץ. הזהרי שלא לפגוע בעצמך, עבדי בזהירות רבה
    2. מכווץ הישבן יהיה מחוזק ומעוצב. אבל בשביל שהוא יקטן, בהנחה שאכן יש שם מצבורי שומן וזה לא מבנה הגוף שלך, צריכים לקרות כמה דברים במקביל. כיון שעבודה על שרירי הישבן לא ממיסה שומנים אלא מחזקת את רקמת השריר. אז מה צריך לעשות? תזונה נכונה, כלומר מאכלים בריאים ונכונים לגוף שלך, פעילות אירובית וכן, גם תרגילי חיזוק. כווצים זה מצויין, מכרעים ותרגילים בסיסיים לירכיים יחזקו גם את איזור הישבן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו