על טעויות משלמים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• על טעויות משלמים
    ליאת
    24/12/2008

היי, אני בתהליך ירידה במשקל, תפריט מאוזן ופעילות גופנית. ירדתי במשקל כמה ק"ג, ונותרו לי עוד 4-5 להוריד, אולי אפילו פחות. עברתי שבוע רצוף "מכשולים" עקב כל מיני פעילויות גיבוש כאלו ואחרות בעבודה. דווקא אתמול הגיע הבולמוס, ובערב אכלתי המון! בייגלים עם ממרחים שונים, גם סופגנייות, גם שוקולד, גם קצת עוגה- בקיצור- מה לא. בסדר, קורה, אבל כמו שכתבתי בכותרת- על טעויות משלמים. אני יודעת שאת הירידה של השבוע הרסתי ועוד איך, אבל מה עושים מכאן? איך מאזנים את יתר השבוע? איך ממזערים את הנזק מבלי להרגיש סובלים? היום למשל, ויתרתי על מסיבת חנוכה בעבודה מפחד מהמאכלים שיוגשו, ומהכמות האינסופית. אשמח לעצות, אני לא רוצה להיכנס ללופ של הרעבה בליסה. תודה, ליאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    על טעויות משלמים

הוספת תגובה

• מטעויות לומדים

ענת פלדמן
    24/12/2008

כלומר: את יכולה לקבוע לעצמך פעמיים בשבוע מנת כיף. מנה של מותר, בצורה מתוכננת ומודעת. ערב אחד סופגניה, ואחרי שלושה ימים - פרוסת עוגה. נכון, זו תוספת של 500 קלוריות לתפריט היומי (תוסםת, לא במקום ארוחה, זה חשוב לציין) ובאותו יום את יותר פעילה למשל. מה זה נותן?
    1. אורח חיים הגיוני, מאוזן.
    2. את נהנית מהכל, מחכה למנה הכייפית הזו ובכךמייצרת שליטה ומודעות
    3. מוציאה את הגוף משגרה מטבולית
    נכון שהמשך הירידה במשקל יהיה אולי איטי יותר (לא בטוח) אבל זה סוג של שגרה שאפשרי לחיות איתה. תהני מכל ביס, האוכל זו הנאה צרופה, תענוג. תתחברי לזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את צודקת לחלוטין

ליאת
    24/12/2008

הבעיה היא שאתמול למשל הוספתי בין 2000 ל- 3000 קלוריות לתפריט היומי (אני באמת לא מגזימה) ואני לא יודעת איך להתמודד עם זה ביומיים שלושה הבאים. להוריד פחמימות? אירובי של שעה בארבעת הימים הקרובים יוכל לאזן את זה מעט אבל אני לא בטוחה שזה משהו שהגוף שלי יעמוד בו. מכסת הקלוריות של אתמול היא של כ3-4 ימים. התפריט שלי לא יכול להישאר רגיל בימים האלה, אני חייבת לקזז ממנו ולא יודעת איך בצורה חכמה ונכונה לגוף, שתביא לעיכוב מינימלי בירידה שלי. תוכלי ליעץ לי בבקשה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאתוש

ענת פלדמן
    24/12/2008

המשיכי כרגיל. זה יתקזז בשבועיים הקרובים, שום דבר לא לחוץ ואני בעד מתינות והדרגתיות. זה לא ממש משנה הרי אם זה יקח שבוע, שבועיים ואפילו חודש... ירידה מתונה תקל על שמירה עתידית על המשקל. כווני לאכול מעט פחות, יותר ירקות ודברים מזינים, אם תרצי נעבור בפירוט על התפריט. המשיכי עם הספורט כרגיל - אל תסחטי את עצמך (!!) , זה מיותר. הישקלי כרגיל, יש לי הרגשה שתופתעי לטובה בעוד שבוע. עדכני אותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

לענת היקרה
    24/12/2008

מתוקתי,מבינה אותך גם לי היה יום שהכנסתי כמות קלורית מטורפת,ואצלי זה היה עשר אלף קלוריות יותר,אז נכון ראיתי במשקל 1,2 קילו יותר..אבל המשכתי בדיאטה שלי כרגיל ותוך שבוע זה התאזן אל תוסיפי ואל תקזזי פשוט תמשיכי רגיל ותראי שתוך שבוע בלבד את חוזרת לשגרה ולמשקלך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה. תודה על התגובה :))

ענת פלדמן
    24/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו