מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום יש לי שאלה ..חן26/12/2008
אני בת 16 עוד 3 חודשים ושוקלת 53-54 והגובה שלי 1.57 יש לי צורת גוף גיטרה ו"צדדים" בינוניים שתורמים לי לצורה יפה , היקף החזה שלי הוא 86 ,אמצע הבטן 65 והיקף מותניים 88 . [מקווה שנתונים אלו יכולים לעזור .] עקב דיאטות שעברתי על דעת עצמי, החזה שלי מתחיל לקבל צורה נפולה וזה מאוד מפריע לי , עכשיו בגלל גילי הצעיר אינני חושבת שזהו הזמן המתאים ביותר לעבור הרמת חזה , אחרי הכל אני רוצה להיות אמא ולהניק את ילדיי .[בע"ה ] אני רוצה לדעת איזה תרגילי חיזוק של כושר גופני , אני יכולה לעשות על מנת לשפר את המצב , ולהגיע לקיץ הבא עם גוף פחות או יותר מוצק וחטוב .. אני רוצה לקבל חוות דעת לדעת פחות או יותר מה ממומלץ לי לעשות [תרגילים וכו'..] מקווה שאני כותבת נורמלי על מנת שתבינו .. , [יש לי נגישות לחדר כושר אך לא מקצועי במיוחד .. **אבא שלי הוא מאמן חדר כושר אני יוכל לקבל הדרכה ממנו פשוט לא נעים לי לדבר איתו על נושא זה ] מחכה מאוד לתשובה , תודה רבה !!! :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן הי
ענת פלדמן26/12/2008תודה על השאלה ועל הפירוט. לפי מיטב ידיעתי הרמת חזה לא פוגעת בהנקה עתידית. יחד עם זאת אני מסכימה שניתוח הוא אופציה אחרונה, ואת באמת מאד צעירה. חיזוק שרירי החזה אכן יחזק את השריר אולי ישפר את המצב אבל לא ממש ירים אותו. אני גם חושבת שצורת החזה שלך לא נובעת משינויים קיצוניים במשקל אלא יותר תלוי גנטיקה. אבא שלך מאמן כושר, זה נהדר !! א לא חייבת לספר לו למה אבל תשאלי אותו על תרגילים שמחזקים את שרירי החזה ואת כל השרירים בגוף בכלל. אני בעד איזון. עודף עבודה על שרירים מסויימים יוצר חוסר איזון בגוף וזה לא נכון בריאותית ואסתטית. בעיקרון שכיבות סמיכה מצויינות לשרירי חזה, כשהידיים מונחות במרווחים שונים על הרצפה. גם לחיצות על כדור, אחזי בו לפני הגוף במרפקים כפופים פעם לפני הגוף, מעל לראש, בידיים ישרות, בזוית אלכסונית כ -10 ספירות לכל כוון. בקשי מאביך שיסתכל אם את עושה נכון על מנת שתעבדי מדוייק. בתור אמא אני בטוחה שהוא מאד ישמח שאת מתייעצת איתו ומבקשת את עזרתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ענתוש עזרת לי מאוד :)
חן26/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)