עליה במשקל למרות אימונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עליה במשקל למרות אימונים
    אורי
    27/12/2008

היי, אני בן 31 שוקל 80 גובה 1.71 לפני 4 שבועות התחלתי להתאמן בחדר כושר ללא שינוי הרגלי האכילה שלי. אני רץ בין 2-3.5 ק"מ במהלך האימון ומתאמן 4 פעמים בשבוע. מאז התחלתי להתאמן הרגלי האכילה שלי לא שונו ובמקום לרדת במשקל הופתעתי לראות שעליתי 2 ק"ג. הכיצד יתכן ? תודה רבה, א

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עליה במשקל למרות אימונים

הוספת תגובה

• אורי הי

ענת פלדמן
    27/12/2008

זה די פשוט. מאז שהתחלת להתאמן פיתחת את מסת השריר שלך. השריר שוקל, ומכאן ההפרש במשקל. אם היית מודד היקפים סביר להניח שהיתה ירידה. האם המטרה שלך היא להוריד במשקל? כדאי מאד לשלב מודעות של אכילה נכונה, במיוחד בימים של אימון אבל גם לא. זה לא הוגן אבל זו המציאות: לגברים הרבה יותר קל לרדת במשקל. מעט מודעת ופיין טיונינג לאוכל - והתוצאות מיידיות. שווה. יש באתר שלי כמה דוגמאות לתפריטים, אני פה לשאלות נוספות כמובן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך, אך מבדיקה שערכתי

אורי
    28/12/2008

מסתבר שגם מסת השריר עלתה אך גם השומן. כלומר, עליתי במשקל בכל הפרמטרים. כיצד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• או קיי

ענת פלדמן
    28/12/2008

1. האם אכן אתה עושה פעילות אנאירובית?
    2. הבדיקות האלו ממש לא אמינות, אלא אם כן עשית זאת באמצעות מכשיר אמין, כאלו יש בוינגייט למשל.
    3. בדוק אם אכן אכלת כרגיל.
    4. מעכשיו מדוד היקפים, זה פרמטר שעוזר לדעת אם הייתה היצרות ועליה במשקל : במקרה כזה כנראה שמסת השומן זניחה ביחס למסת השריר וזו הראשונה אולי אפילו פחתה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עליה במשקל

אהרון
    27/12/2008

ממה שאתה כותב אפשר להבין שהאמונים שלך כוללים רק ריצה ולא תרגילי כוח. אם זה נכון, תוספת המשקל אינו שרירים אלא שומן היות ופעילות אירובית בלבד אינה בונה שרירים. 2 ק"ם ריצה אינה שורפת קלוריות באופן משמעותי, לעומת זאת נראה שבכל זאת אתה אוכל יותר (קלורית) כך שמאזן האנרגיה הפך היובי, דבר שגרם לעליה במשקל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורי

ענת פלדמן
    28/12/2008

החשבתי את "ומתאמן 4 פעמים בשבוע" כאימוני כוח. האם כך הדבר? אם לא - אהרון צודק בהחלט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו