צריכה עזרה- כושר גופני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה- כושר גופני
    שיר
    27/12/2008

קוראים לי שיר, אני בת 16, אני מאוד רוצה להכנס לכושר. אני מתאמנת בקראטה כבר 10 וחצי שנים, יש לי חגורה שחורה (דאן 1). אני מתאמנת כ4 שעות בשבוע. אבל בקראטה אני מתאמנת על חיזוק של הגוף והשרירים, וכוח מתפרץ וכו'. בריצות ארוכות ההישגים שלי לא טובים. (כ 10 ד' לריצת 2000). אני מעוניינת גם כשאתגייס להיות קרבית , מדריכת כושר קרבי, מדריכת קרב מגע. אני לא חושבת שאני מספיק בכושר כדי להיות מדריכת כושר קרבי. לכן אני רוצה להכנס לכושר ולהתאמן כל כיתה יא ויב. יש לכם איזה תוכנית אימונים בשבילי ( בת 16, גובה: 159 משקל : 53 ) כדי שאני אוכל להשתפר בריצות ארוכות ? תודה, שיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה- כושר גופני

הוספת תגובה

• הי שיר

ענת פלדמן
    27/12/2008

אימון בריצות ארוכות: פשוט לרוץ. להתחיל בהדרגה, גם קצב נמוך יותר, גם למרחק קצר יותר, גם לשלב הליכה כשמתקשים בנשימה. הייתי ממליצה על 3 פעמים בשבוע,בהדרגה להעלות את זמן הריצה על חשבון הליכה, להגדיל את מרחק הריצה, ואני בטוחה שמהר מאד תראי שיפור. בחרי לך מסלול נוח, איצטדיון בית הספר יכול להיות מסלול טוב אבל זו לא חובה, ופשוט להתחיל. הזהרי מאימון יתר, שתי מים ומתיחות אחרי כל אימון, בעיקר לגב ולרגליים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שיר
    28/12/2008

.. 10 דקות ל2000 מטר לבנות בגיל 16 זה מאוד נמוך???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא זוכרת

ענת פלדמן
    28/12/2008

יקירתי, אצטרך לבדוק ברשימות, אשמח אם מישהו מהגולשים שבגילך יחווה דעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא בדיוק בגילה

אהרון
    28/12/2008

אבל הזמן לא רע, אם כי יש מקום לשיפור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.. אני ינסה לשפר....

שיר
    31/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו