מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרה- כושר גופנישיר27/12/2008
קוראים לי שיר, אני בת 16, אני מאוד רוצה להכנס לכושר. אני מתאמנת בקראטה כבר 10 וחצי שנים, יש לי חגורה שחורה (דאן 1). אני מתאמנת כ4 שעות בשבוע. אבל בקראטה אני מתאמנת על חיזוק של הגוף והשרירים, וכוח מתפרץ וכו'. בריצות ארוכות ההישגים שלי לא טובים. (כ 10 ד' לריצת 2000). אני מעוניינת גם כשאתגייס להיות קרבית , מדריכת כושר קרבי, מדריכת קרב מגע. אני לא חושבת שאני מספיק בכושר כדי להיות מדריכת כושר קרבי. לכן אני רוצה להכנס לכושר ולהתאמן כל כיתה יא ויב. יש לכם איזה תוכנית אימונים בשבילי ( בת 16, גובה: 159 משקל : 53 ) כדי שאני אוכל להשתפר בריצות ארוכות ? תודה, שיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שיר
ענת פלדמן27/12/2008אימון בריצות ארוכות: פשוט לרוץ. להתחיל בהדרגה, גם קצב נמוך יותר, גם למרחק קצר יותר, גם לשלב הליכה כשמתקשים בנשימה. הייתי ממליצה על 3 פעמים בשבוע,בהדרגה להעלות את זמן הריצה על חשבון הליכה, להגדיל את מרחק הריצה, ואני בטוחה שמהר מאד תראי שיפור. בחרי לך מסלול נוח, איצטדיון בית הספר יכול להיות מסלול טוב אבל זו לא חובה, ופשוט להתחיל. הזהרי מאימון יתר, שתי מים ומתיחות אחרי כל אימון, בעיקר לגב ולרגליים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שיר28/12/2008.. 10 דקות ל2000 מטר לבנות בגיל 16 זה מאוד נמוך???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא זוכרת
ענת פלדמן28/12/2008יקירתי, אצטרך לבדוק ברשימות, אשמח אם מישהו מהגולשים שבגילך יחווה דעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא בדיוק בגילה
אהרון28/12/2008אבל הזמן לא רע, אם כי יש מקום לשיפור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.. אני ינסה לשפר....
שיר31/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)