עבודה בחדר כושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עבודה בחדר כושר
    אלכס
    28/12/2008

שלום, יש לי כמה שאלות בנוגע לעבודה בחדר כושר בבקשה, 1. אילו תרגילים ומכשירים בחדר הכושר עובדים על החזה העליון? 2. אם אני מתאמן 4 פעמים בשבוע, אני צריך לחלק את האימונים שלי לפי איזורים ע"פ מה שאני יודע, הם זה צריך להיות חזה ויד אחורית אימון אחד וגב יד קדמית אימון אחד? זאת החלוקה הנכונה? 3. האם ריצה של חצי שעה ישר אחרי אימון של 45 דקות בחדר כושר תשרוף יותר שומנים מאשר אם אנ אעשה אימון ביום אחד וארוץ ביום שאחריו? 4. כאשר אני מחפש לחטב ולחזק שריר שהמסה שלו כבר גדולה יחסית אבל לא מספיק מעוצבת, כמה חזרות וסטים אני צריך לעשות ובאיזו רמת קושי מבחינתי? זהו, תודה רבה אלכס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עבודה בחדר כושר

הוספת תגובה

• עבודה בחדר כושר

שי אלנקרי
    29/12/2008

אלכס שלום,
    לשאלותייך בנושא חדר הכושר,
    1.לחיצת חזה על ספסל שטוח כנגד משקולות או מוט מפעילה את כל חלקי החזה, אך אם תרצה לתת דגש נוסף עלייך להטות את הספסל לשיפוע חיובי של 45 מעלות ולבצע אחד משלושת התרגילים הבאים: לחיצת חזה כנגד מוט, לחיצת, חזה כנגד משקולות יד, פרפר Dumbbell Flyes).
    2. אין חוקים ממשיים, אתה יכול לעשות את חלוקת ה- A,B כך או כך. אימון A חזה, יד אחורית, כתפיים, אימון B גב יד קידמית, רגליים. אופציה נוספת אימון A גב,יד אחורית, רגליים, אימון B חזה יד קידמית וכתפיים. מומלץ וכדאי לגוון ולהחליף כל 4-6 שבועות.
    3.כמעט כל פעילות אירובית יעילה לשריפת שומן אם עושים אותה נכון - כלומר לאורך זמן .חשוב להקפיד על פעילות בעצימות גבוהה (דופק 80%-75%) ולאורך זמן 30-45 דקות. מכיוון שכך גם שריפת הקלוריות גדולה יותר וכמות השומן הנשרפת גדולה גם כן.
    4.כד לחזק שריר צריך לעבוד עליו, כדי לחטב אותו צריך להקפיד על תזונה נכונה ופעילות אירובית בנוסף לאימון הכוח. מומלץ לשנות את טווחי החזרות מפעם לפעם (בין 8 ל-15). לגבי דרגת הקושי, עלייך להקפיד לבצע את התרגיל בצורה תקינה ללא (cheating)רמאות הכוללים תנופה ועזרה מכל מיני מקומות אחרים. זכור! לא הכמות היא שקובעת אלה האיכות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה שי עזרת לי מאוד!

יוסי
    30/12/2008

עיינתי בתשובה המפורטת והטובה שננתת. אני גם ינסה תודה רבה מקרב לב! יוסי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכיף..

שי אלנקרי
    30/12/2008

מאמין שנתתי לך כיוון..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו