מכון כושר curves

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכון כושר curves
    מיטל
    29/12/2008

מישהי ניסתה? ממליצה? האם השיטה הזו מביאה לחיזוק שרירים והצרת היקפים או שהיא עובדת יותר על שיפור הכושר הגופני? אני בחורה רזה שמעוניינת בחיטוב ולא בירידה במשקל,האם זה מתאים לי למטרה זו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכון כושר curves

הוספת תגובה

• מיטל הי

ענת פלדמן
    29/12/2008

בעיקרון זו לא במה לפרסם מקום זה א אחר - אע"פ ששאלתך תמימה בהחלט. אני ממליצה לך להיכנס לאתר שלהם ולראות מה הם מציעים שם. אפילו לגשת לשיעור ניסיון ולדבר עם המדריכים, אולי לשאול עוד מתאמנים במקום. בעיקרון שיעורי אירובי, מדרגה, דאנס, יעבדו על שריפת שומנים ושיעורי חיזוק יחטבו ויעצבו. בחרי לך שיעור חיטוב, כזה שעובד על חימום דינאמי קצר ומכין את הגוף לפעילות ורוב השיעור יתמקד בשרירים ובגמישות. תשאלי שם גם על פילאטיס או יוגה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה וסליחה על ה"פרסום" הסמוי

מיטל
    29/12/2008

זו בהחלט לא היתה הכוונה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כו, אני יודעת

ענת פלדמן
    29/12/2008

ממי, לא קרה כלום. מקווה שעזרתי לך בכל מקרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו