לענת/עופר/שי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לענת/עופר/שי
    אבי
    29/12/2008

שלום לכם! אז ככה,אני מעוניין לשלב ריצות אך אני בספק כיוון שאני לא יודע כמה זמן ומתי לרוץ. לכן אני רוצה שתרשמו לי כמה זמן לרוץ? ,אם אחרי אימון או בתחילת אימון? וכמה פעמים בשבוע? *חשוב לציין כי אני מעוניין בזמן ריצות שלא ישרוף לי בשום פנים ואופן מסת שריר,אלא שומן בלבד. בברכה, אבי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לענת/עופר/שי

הוספת תגובה

• כמה זמן לרוץ

שי אלנקרי
    29/12/2008

ריצה בין 3-4 פעמים בשבוע יכולה לסייע לך בשריפת קלוריות ושומנים. משך זמן פעילות של 30-45 דקות לא יפגעו במסת השריר. ניתן לעשות בתחילת/סיום אימון או בימים שהם ללא אימון.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעילות אירובית

עופר קיס
    31/12/2008

השאלה היא מה רמת העבודה על שרירי הרגליים. אם עבודה אינטנסיבית להרחיק כמה שיותר מאימון הרגלים ולבצע פעילות בסף הנמוך של דופק המטרה.
    אם אתה אדם רזה שאוכל המון - אותו הדבר
    פעילות אירובית באופן כללי מומלצת לביצוע לאחר אימון משקולות ומאד רצוי לא באותו יום ובמיוחד לא באותה יחידת אימון
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוסיפה לדברים

ענת פלדמן
    31/12/2008

יכול להיות שבהתחלה זה יהיה מאתגר. תגדיר לך 40 דק' של אימון ריצה. התחל מהליכה מהירה לחימום ועבור לריצה קלה מאד. כשממש קשה עבור להליכה וכשאתה מסוגל תתחיל שוב לרוץ. השלם את כל 40 הדק'. עם הזמן תוכל לרוץ יותר וללכת פחות, וזה יקרה די מהר. בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו