מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיאטה אחרי לידההההה23/07/2007
אני אחרי לידה שניה (2 קיסריים)
ונישארה לי בטן
אני לא יכולה ללכת למכון כושר כי בעלי עובד המון שעות ואין לי מי שישמור על הילדים
איך אני מורידה את הבטן שמציקה לי מאוד....
אודה לעזרתכם
ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה לאחר לידה
עופר קיס23/07/20071. להוצי יותר קלוריות משאת מכניסה- על ידי פעילות גופנית ואכילה נכונה
2. תרגילי בטן בעיקר תרגילים לשרירי בטן פנימיים:
א.עמידת 6 הכנסת הבטן פנימה(שאיבה)ללא קימור בגב למשך 5 שניות . 5 שניות מנוחה
לבצע כל יום , להתחיל עם 5 מחזורים ולהעלות כל יום מחזור אחד עד ל 10.
יום מנוחה ולבצע שוב 5 מחזורים הפעם 10 שניות כיווץ (להמשיך לנשום למרות הכנסת הבטן)
עם 5 שניות מנוחה. לאחר שמגיעים ל 10 מחזורים , יום מנוחה.
ב. לאחר מכן להתחיל עם 3 מחזורים של 10 ש' עבודה ו 5 מנוחה ולהוסיף את התרגיל הבא:
שכיבה , ברכיים כפופות מעט , כפות רגליים על הריצפה, הראש והשכמות באויר, להחזיק את הבטן בפנים. - תוך כדי הוצאת אויר לעלות מעט את הראש והשכמות למעלה על ידי כיווץ הבטן
ולרדת למטה תוך כדי שאיפת אויר מבלי לשחרר את הבטן. לבצע 3-5 חזרות , לנוח ולבצע שוב.
להוסיף כל יום חזרה אחת. לבצע לאט, לאט. להתחיל עם שני מחזורים ולהעלות כל שבוע מחזור
עד לביצוע של 10-15 עליות 3-4 מחזורים , 4 פעמים בשבוע
תשליחי מייל איך מתקדם
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתאמן בבית
עופר קיס24/07/2007מסכים
בעיקר לאחר לידה, מאמן עם ניסיוןבתחום
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)