אירובי בבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אירובי בבית
    פריצי
    29/12/2008

שלום, אני רוצה לעשות אירובי בבית,הכולל גם קפיצות, אך אני יודעת שהריצפה יכולה להזיק ועדיף לעשות את זה על משטח בולם זעזועים... האם שטיח יכול לעזור? מה הייתם ממליצים לי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אירובי בבית

הוספת תגובה

• הי

ענת פלדמן
    30/12/2008

עם נעלי ספורט, תמיד. נוחות וטובות. אפשר גם שטיח אבל זה לא הכרח המציאות. על איזה אימון חשבת? בכל מקרה-חימום דינאמי טוב לפני, מתיחות בעיקר אחרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני עשיתי אירובי בבית

מישהי
    30/12/2008

3 פעמים בערך.. ופשוט הלכו לי הכפות רגלים(ואני מאוד בכושר) !!! שבועים התנזרתי מאירובי כי קיבלתי זעזועים בכפות רגלים ועשיתי את זה מאוד נכון,כמו שיעור אירובי רגיל עדיף לצאת לריצה בחוץ :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אירובי בבית

שי אלנקרי
    30/12/2008

אני מחזק את תשובתה של ענת בנוגע לנעלי ריצה/הליכה. חשוב לבחור נעל נוחה ובעלת בולמי זעזועים ברמה טובה, כך חלק נכבד מהזעזועים יקטן ע"י הבולמים. גם בחוץ יש זעזועים למעט הליכה על חול ים אשר מפחיתה את הלחצים בצורה משמעותית או לבחור בהליכה על הליכון (ברובם היום יש בולמי זעזועים מצויינים).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואז (בהמשך לשי)

ענת פלדמן
    30/12/2008

גם אם את יוצאת לריצה בחוץ נושא הנעליים הוא קריטי. ואפילו עוד יותר מזה. בקפיצות אנכיות (כמו בדלגית או באימוני פארטלק) האימפקט על כף הרגל הוא גדול, כך גם על המפרקים (קרסוליים, ברכיים, חוליות) ויש לעשות זאת נכון וודאי עם נעליים טובות, נכון הדבר עוד יותר לגבי ריצה שם נכנס אלמנט המהירות, גם שווי המשקל, מהמורות הדרך. בבית, בחוץ, בריצה, הליכה (חוץ משחיה :)) תמיד עם נעליים טובות ולעבוד נכון, בדיוק ובאחריות ועם הרבה מודעות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו