הליכון או אליפטיקל?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליכון או אליפטיקל?
    דוד
    01/01/2009

שלום רב, אנו מתלבטים האם להחלחיף הליכון או לרכוש אליפטי. אנו בגיל 50 והמטרה היא שמירה על כושר סיבולת לב ריאה תוך שמירה על הגוף מינימום פגיעות ברכיים. כמו כן אשמח לקבל המלצות למוצרים או יצרנים. תודה, דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הליכון או אליפטיקל?

הוספת תגובה

• דוד הי

ענת פלדמן
    01/01/2009

הליכון (מסלול ריצה, המילה הליכון מעט בעייתית) או אליפטיקל. לשיקולכם, זה מאד אישי. אני מניחה שאתם יודעים מה נוח לכם יותר. אישית אני בעד המסלול, אבל זו אני. לגבי חברות - אני בעד ללכת לחנות, לנסות את המכשירים השונים, לשאול, אני מנועה מלעשות פרסום על גבי הפורום לחברה זו או אחרת. אבל גם לא צריך. שלבו גם הליכות בחוץ בימים יפים, עדיף ביחד. השיחות מעבירות את הזמן ומעצימות את הקשר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הליכון VS אליפטיקל

שי אלנקרי
    01/01/2009

שלום דוד,
    בהמשך לתשובתה של ענת אני מוסיף שיש אכן הבדל בין פעילות גופנית על הליכון שבו יש אימפקט על מפרקי הגפיים התחתונות שכן יש אלמנט נשיאת משקל הגוף ובלימת זעזועים בכל צעד וצעד לעומת מכשיר האליפטיקל אשר מצריך תנועה רציפה וללא התנגשות כף הרגל בכל צעד שתעשה. מכשיר האלפטיקל יכול להתאים לאלה הסובלים משחיקת סחוס בברכיים, בעיות קרסול ומפרקי ירך. בנוסף אני ממליץ בחום לעבוד עם שעון דופק לצורך מעקב ובקרה על טווחי הדופק הרצויים לגילך ולמצבך הגופני ובכך לייעל את הפעילות. כמו כן כדאי לגוון מפעם לפעם ולשקול הליכה באוויר הפתוח שכן גם הליכה "בתנאי שטח" יכולה להועיל.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו