מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום כולםאבירם03/01/2009
לפני שבוע הייתי במקום כזה שנקרא "חוסן" מטעם הצבא,שם נתנו לי "כאפה" שהעירה אותי ואמרה לי להתחיל להזיז את עצמי, והעלתה לי כמה : 1.איך משלבים ריצה עם תרגילים לשוקיים? כאילו, 20 דקות ריצה ואז 20 תרגיל לשוקיים כדי להשיג מקסימום תוצאות במינימום זמן? 2.הבנתי מקריאה מרופרפת בפורום שחבל זה גם טוב, כמה פעמים לקפוץ? כמה זמן? 3.לקפוץ על רגל אחת בדילגית זה טוב? על איזה שרירים זה עובד? 4. כמה זמן אני לרוץ? כדי שזה יהיה יעיל? ה-BMR שלי הוא 1655 ,כמה אני צריך לשרוף כדי להשיג חיטוב טוב?.. תודה לכל העונים,שבת שלום :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבירם הי
ענת פלדמן03/01/2009בוא נעשה רגע סדר. כל השאלות שלך נכנסות תחת המסגרת של מטרת האימון. מה המטרה שלך? מה בדיוק אמרו לך בצבא? למה אתה מחפש תרגילים לשוקיים? מה התוצאות שאתה רוצה לראות? רשום לי את הגיל שלך, הגובה והמשקל שלך.
שוב, חבל זה מצויין, תלוי למה. זה טוב לחימום לפני אימון אנאירובי למשל ואז גם 5 דק' של ניתורים זה יופי. ככלל זה עוזר לסבולת לב-ריאה, לקואורדינציה, שווי משקל, משלב כמה שיותר קב' שרירים בפעילות, גם מחזק את שרירי הירכיים. אם אתה מנתר על רגל אחת זה טוב, אזן את זה גם לרגל השנייה ולהיזהר מפציעות, לנתר באזור נוח, לא גבוה מידי, ואם כואב אז להפסיק. תמיד תמיד עם נעליים נוחות וטובות.
ריצה - זמן הריצה תלוי שוב - במטרות האימון שלך.
שריפת הקלוריות שלך במנוחה מוחלטת היא 1655, סביר להניח שבמשך היום אתה מוציא יותר אנרגיה, וודאי בימים של אימון. אם אתה מבקש לשמור על המשקל שלך כמות הקלוריות שאתה אוכל צריכה להשתוות לכמות הקלוריות שאתה מוציא. התזונה לא גורמת לחיטוב אלא תרגילי הכושר שאתה מבצע.
יש לך המון שאלות, אולי כדאי להתייעץ באופן אישי עם מומחה ולעשות סדר בדברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ענת
אבירם03/01/2009פשוט שמתי לב שאני עומד על שני מקלות חסרי שרירים וזה לא פרופורציונלי. אני רוצה לראות קצת שרירים שם ולא בשר מדלדל אז ככה שמטרת האימון היא פלג גוף תחתון שרירי(לא מנופח יותר מדי אלא שנראה טוב) ובגלל זה הייתי רוצה לדעת רק מה מסגרת הזמן שאני צריך לרוץ בה(בגדול,יודע שזה תלוי בי ובכושר שלי) התייעצתי עם המדסניקית אצלנו,היא נתנה לי תכנית אבל היו בה חורים שאני מנסה למלא דרך פה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכנית אימון של המד"סניקית
שי אלנקרי03/01/2009אבירם שלום,
נשמח לראות את תוכנית האימון שקיבלת מהמדסניקית ועל פיה נוכל לסייע לך למלא את החורים החסרים. בהמשך נוכל גם להזין אותך בלא מעט רעיונות לשיפור שרירי הרגליים ושיפור הכושר הגופני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)