אימון גופני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון גופני
    נעמה רופא
    03/01/2009

שלום התחלתי להתאמן ממרץ בערך אני רצה כל יום על ההליכון כ-10 קמ על מהירות של 10 קמש בנוסף אני עושה ספינינג וסטפר כמעט שעה ביום יש לי שעון דופק שבו אני רואה את הקלוריות אחוזי שומן וזמן האימון יוצא לי בממוצע כל יום להתאמן כמעט שעה וחצי הנוסף הוספתי גם אימוני כח אבל אני לא יורדת במשקל למה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימון גופני

הוספת תגובה

• הי נעמה

ענת פלדמן
    03/01/2009

ירידה במשקל היא פונקציה של הוצאה קלורית מול הכנסה קלורית. כדאי לעבור ביחד על התזונה שלך ולראות מה קורה שם. האם את מרגישה שינוי בבגדים? יכול להיות גם מצב שהמשקל לא מראה ירידה אבל כן הייתה היצרות היקפים וירידה באחוזי שומן בגוף. זה מאד תלוי במה שאת אוכלת. בנוסף רשמי לי את הגיל גובה ומשקל נוכחי, זה יעזור לתת תשובה מתאימה עד כמה שאפשר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעמה

שי אלנקרי
    03/01/2009

עושה רושם שאת בכושר גופני די טוב ופעילה לא מעט פעמים בשבוע.
    באמת כדאי לבדוק האם חלו שינויים בגופך בעקבות האימונים (הצרת היקפים, ירידה במידת המכנסיים) במידה ולא אז כפי שענת אמרה כדאי לבדוק את כל הנושא התזונתי שלך.
    מנסיוני האישי עם מתאמנים רבים, אימונים עצימים ואינטנסיביים אכן גורמים לשריפת קלוריות מטורפת אבל באותה מידה גם גורמים להרבה מאוד מתאמנים בולמוסי אכילה המגיעים מיד לאחר האימון ומשפיעים בצורה ישירה על כושר ההחלטה שלנו לגבי הסלקציה באוכל ובכך לאכול לפעמים אפילו יותר ממה שהוצאנו באימון. במידה וכך אכן מתרחש-יש פיתרון לזה. אשמח לשמוע פרטים נוספים לגבייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו