מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימון גופנינעמה רופא03/01/2009
שלום התחלתי להתאמן ממרץ בערך אני רצה כל יום על ההליכון כ-10 קמ על מהירות של 10 קמש בנוסף אני עושה ספינינג וסטפר כמעט שעה ביום יש לי שעון דופק שבו אני רואה את הקלוריות אחוזי שומן וזמן האימון יוצא לי בממוצע כל יום להתאמן כמעט שעה וחצי הנוסף הוספתי גם אימוני כח אבל אני לא יורדת במשקל למה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי נעמה
ענת פלדמן03/01/2009ירידה במשקל היא פונקציה של הוצאה קלורית מול הכנסה קלורית. כדאי לעבור ביחד על התזונה שלך ולראות מה קורה שם. האם את מרגישה שינוי בבגדים? יכול להיות גם מצב שהמשקל לא מראה ירידה אבל כן הייתה היצרות היקפים וירידה באחוזי שומן בגוף. זה מאד תלוי במה שאת אוכלת. בנוסף רשמי לי את הגיל גובה ומשקל נוכחי, זה יעזור לתת תשובה מתאימה עד כמה שאפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמה
שי אלנקרי03/01/2009עושה רושם שאת בכושר גופני די טוב ופעילה לא מעט פעמים בשבוע.
באמת כדאי לבדוק האם חלו שינויים בגופך בעקבות האימונים (הצרת היקפים, ירידה במידת המכנסיים) במידה ולא אז כפי שענת אמרה כדאי לבדוק את כל הנושא התזונתי שלך.
מנסיוני האישי עם מתאמנים רבים, אימונים עצימים ואינטנסיביים אכן גורמים לשריפת קלוריות מטורפת אבל באותה מידה גם גורמים להרבה מאוד מתאמנים בולמוסי אכילה המגיעים מיד לאחר האימון ומשפיעים בצורה ישירה על כושר ההחלטה שלנו לגבי הסלקציה באוכל ובכך לאכול לפעמים אפילו יותר ממה שהוצאנו באימון. במידה וכך אכן מתרחש-יש פיתרון לזה. אשמח לשמוע פרטים נוספים לגבייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)