שאלה לשי/עופר/ענת (אשמח ל-3 דעות)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לשי/עופר/ענת (אשמח ל-3 דעות)
    אבי
    03/01/2009

אני כבר ב-10 וחצי חודשים של מסה רצינית. גדלתי טוב מאוד ברצוני כרגע להתחטב. השאלה שלי היא: האם הגוף ישרוף שומנים מאיפה שיש מאגרים הכי גדולים של שומן? כלומר..את רוב השומן הוא ישרוף מאיפה שיש את הכי הרבה? שאלה שנייה- האם ספינינג 25-30 דקות שורף שריר? או רק שומן? וכמה פעמים בשבוע לעשות ספינינג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דעה מספר 1. (התרגלתם לטוב, הא?:)))

ענת פלדמן
    03/01/2009

אנחנו לא יכולים לשלוט על כמות השומן ופיזורו, נכון הדבר גם לגבי ירידה במשקל. זה תלוי גנטיקה.
    ספינינג שנעשה בעצימות גבוהה יביא כמו כל פעילות שכזו לתהליך קטאבולי בשריר. ץזונה נכונה אחרי האימון תתרום להתאוששות אופימלית.
    כמות הפעמים השבועית לביצוע ספינינג היא תלוית מטרה, כמו כל דבר. אני בעד שילוב, ספינינג, ריצה, הליכה, אמנות לחימה, קיקבוקסינג, שחיה, לבחור כמה דברים מהנים ולגוון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דעה מספר 2

שי אלנקרי
    03/01/2009

אכן אין לנו שליטה מאיפה ירד השומן קודם. זה הרבה תלוי בגנטיקה האישית של כל אחד. בד"כ באזור שבו אנו משמינים ראשון, זהו האזור ממנו נצליח להיפטר אחרון..
    בשביל למזער את הפעילות הקטבולית (פירוק מסת שריר) עלייך להקפיד על תזונה נכונה לפני/אחרי אימון, לבצע פעילות אירובית לפחות 3-4 פעמים בשבוע בטווחי דופק של 75%-80% במשך 40-45 דקות בכל פעם. אם יש לך אפשרות לבצע פעילות אירובית בבוקר ואנאירובית בערב או להפך הרי זה משובח..אני באופן אישית ממליץ על ספינינג, קיקבוקבס וריצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו