מנסה להתחטב...=\

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנסה להתחטב...=\
    מור
    23/07/2007

שלום..אני בת17 מתאמנת כבר שנה ברצף בלי הפסקות..אני מרימה משקולות(לפי תכנית אימונים) ועושה אירובי חמש פעמים בשבוע..התזונה שלי היא מאוד מדויקת ומשולב בה חלבון בכמות טובה, ואני לא אוכלת שטויות בכלל..ועדיין ..אני לא רואה את התוצאות שציפיתי להם יחסית לאיך שאני מתאמנת ואוכלת..מה אני צריכה לעשות אחרת???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנסה להתחטב...=\

הוספת תגובה

• מושלמת

עמית קליין
    23/07/2007

מור ערב טוב
    לא ציינת בשאלה מה התוצאות להם את שואפת
    אם רצונך בחיטוב או באחוזי שומן נמוכים מאד אזי ייתכן וצריך להמשיך עוד פרק זמן מסויים כדי להשיג תוצאה איכותית יותר או לעבוד בקפדנות על תפריט תזונה דל שומן ופחמימות
    אם רצונך בחיזוק השרירים צריך כמובן לבדוק את תוכנית האימונים שלך וההתנגדויות שעליהם עובדים שריריך במהלך האימון
    אם רצונך לשפר סיבולת אזי גם צריך לבדוק את תוכנית האירובית שלך שכן אולי היא עצימה מבחינת התדירות שלה אך לא מבחינת הדופק/עומס במהלך כל אימון
    אנא פרטי יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עמית..ביקשת לפרט אז אני מפרטת..

מור
    24/07/2007

התוצאות שאני שואפת אליהם הם גבוהות- רמה של חיטוב עם אחוז שומן נמוך מאוד ושיבלוט כול שריר בגוף שלי אני מטר שבעים ושלוש,ושוקלת 61...אני מבינה שזה יקח לי זמן ושזה אפילו עניין של שנים,אני אפרט יותר...
    אני הולכת חמש פעמים בשבוע לחדר כושר מתוכם שלוש עד ארבע ימים עובדת על השרירים ומשלבת עם זה אירובי(או ריצה של שעה,או סטפר-45 ד'ק עם התנגדות גבוהה 8-10)
    המשקולות שאני מרימה הם יחסית גבוהות למה שמרימות נשים אחרות ככה שאני יודעת בוודאות שאני מאוד מתאמצת..הדיאטה שלי היא: בבוקר: ביו 0% עם קצת ברנפלקס,או חביתה רק מהחלבון ופרוסת לחם.
    בביניים: קופסת טונה/שוב ביו.
    צהריים: חזה עוף/עוף כול בשר שהוא לא שמן עם ירקות ומשתדלת לא להוסיף פחמימות
    לפני אימון:אנרגי' או פרי.
    ואחרי האימון:זה טונה עם פרוסת לחם וירקות/חלבון מי גבינה עם שני תמרים.
    אני לא אומרת שאין תוצאות בכלל כי יש..אבל לא גבוהות..וזה קצת מתסכל=\\אולי אני צריכה לשנות תזונה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עמית..ביקשת לפרט אז אני מפרטת..

מור
    24/07/2007

התוצאות שאני שואפת אליהם הם גבוהות- רמה של חיטוב עם אחוז שומן נמוך מאוד ושיבלוט כול שריר בגוף שלי אני מטר שבעים ושלוש,ושוקלת 61...אני מבינה שזה יקח לי זמן ושזה אפילו עניין של שנים,אני אפרט יותר...
    אני הולכת חמש פעמים בשבוע לחדר כושר מתוכם שלוש עד ארבע ימים עובדת על השרירים ומשלבת עם זה אירובי(או ריצה של שעה,או סטפר-45 ד'ק עם התנגדות גבוהה 8-10)
    המשקולות שאני מרימה הם יחסית גבוהות למה שמרימות נשים אחרות ככה שאני יודעת בוודאות שאני מאוד מתאמצת..הדיאטה שלי היא: בבוקר: ביו 0% עם קצת ברנפלקס,או חביתה רק מהחלבון ופרוסת לחם.
    בביניים: קופסת טונה/שוב ביו.
    צהריים: חזה עוף/עוף כול בשר שהוא לא שמן עם ירקות ומשתדלת לא להוסיף פחמימות
    לפני אימון:אנרגי' או פרי.
    ואחרי האימון:זה טונה עם פרוסת לחם וירקות/חלבון מי גבינה עם שני תמרים.
    אני לא אומרת שאין תוצאות בכלל כי יש..אבל לא גבוהות..וזה קצת מתסכל=\\אולי אני צריכה לשנות תזונה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנסה להתחטב

עופר קיס
    25/07/2007

אינני יודע אם הציפיות שלך ריאליות או לא.
    אם אין בעיית חילוף חומרים, את אמורה לרדת באחוזי שומן , להעלות קצת שריר ותןך כדי כך להתחטב.אם זה לו קורהתבדקי שוב את עצמך, כמות קלוריות נכנסת. כמות קאלוריות יוצאת.
    עצימות באירובי, עצימות במשקולות. ארוחות קטנות ומאוזנות במרווחים קבועים של 3-4 שעות.
    תוודאי גם שכמות הקלוריות לא נמוכה מדי ומדכאת את חילוף החומרים
    עופר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו