מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימשה04/01/2009
שי , תגיד מה הזמנים שצריך לנוח מאימון לאימון? להזכירך האימון שלי זה A- רגליים חזה כתפיים B- גב ידיים תראה, אני יודע שעכשיו בטח תגיד לי, תתאמן ראשון שלישי חמישי..אבל הזהו שאני חייל ולפעמיים לא מתאפשר לי... השאלה שלי אם אפשר נגיד ראשון שני רביעי או ראשון שלישי רביעי זאת אומרת אם אפשר יום אחרי יום (כל יום שרירים אחרים) והיום השלישי שיהיה הפרש של יום מנוחה? מה אתה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמני מנוחות
שי אלנקרי05/01/2009זמן המנוחה האופטימאלי בין אימון קבוצת שריר אחד למשנהו הוא 48 שעות, אבל כאשר מדובר באימון המחלק את קבוצות השרירם ניתן גם להתאמן יום אחרי יום כל עוד לא עובדים על אותה קבוצת שרירים בצורה ישירה. אין ימים מסויימים שבהם צריך להתאמן, עדיף לנסות ולפזר את האימונים על פני כל השבוע.
לדוגמא אם היית יכול להגיע 4 פעמים להתאמן, תוכל לבוא: יום ראשון ושני רביעי וחמישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי
משה05/01/2009שי אם לדוגמה אני מתאמן יום ראשון- יד אחורית ויד קדמית, ויום שני אני מתאמן חזה וכתפיים, אז הבעיה פה שיום שני ,שאני עובד על חזה וכתפיים, אז היד האחורית לא נחה כי חזה וכתפיים זה שריר מוביל של היד אחורית, מבין? אז יש פה סטירה... מה אתה אומר? אפשר להתאמן ככה יום אחרי יום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנוחות בין האימונים
שי אלנקרי06/01/2009אכן יש עבודה של שריר התלת ראשי יום אחר יום. במידה ואתה יודע שכך יהיה, למה שלא תחלק את תוכנית האימון קצת אחרת?
אני הייתי מחלק באופן הבא: יום ראשון:חזה, יד אחורית וכתפיים וביום שני: גב יד קידמית רגליים.
כך גם אם אתה מתאמן יום אחר יום, אין התנגשות ממשית בין קבוצות השרירים.
לכן אמרתי: אין חיה כזו "תוכנית האימונים הטובה ביותר" זה מאוד אינדיבידואלי כל אדם לגופו, במצב הנוכחי ובתדירות האימונים שלך שיוצאים גם יום אחר יום, רצוי וכדאי שתכנית האימון שלך תהיה שונה ולא מקובעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודק
משה06/01/2009וואלה צודק, תגיד שי, סתם שאלה.. יש לך תואר בחינוך גופני או רק תעודה של מדריך בחדר כושר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמן מנוחה
עופר קיס06/01/2009זמן מנוחה קשור ישירות לקושי של הפעילות ורמת ההתאוששות. אם אתה במגמת שיפור אזי רמת המנוחה מספקת. אם אתה מרגיש חוסר התקדמות או ירידה בתוצאות תשנה או את נפח האימון או את המנוחות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)